waterstof therapie Waterstofgas waterstof h2 H2 hydrogen waterstofgas therapie waterstof therapie waterstoftherapie
Vorig jaar kreeg ik de diagnose longkanker, ik voelde me prima en had nergens last van.
Daarna moest ik 6 keer door een scan en daarvan ben ik erg ziek geworden. Straling was zo slecht voor mij dat ik 100 procent spin inversie had. Daardoor ben ik erg ziek geworden.
 
Toen ik begon met waterstof kreeg ik direct meer energie maar ik kreeg ook een Herx Heimer reactie. Ik heb enkele weken lang meer klachten ervaren en de laatste dag 24 uur hoge koorts. Daarna voelde ik me zoo ontzettend goed en nog steeds.
 
Ik ben zeer dankbaar dat waterstof therapie op mijn pad kwam. Mijn energetische bloedtest is nu perfect, mijn immuunsysteem werkt weer voor 83 procent en de candida en stralingsbelasting is weg.
Ik voel me super goed en raad iedereen waterstoftherapie aan. Ook ben ik de mensen zeer dankbaar dat ze het met dit apparaat betaalbaar maken voor iedereen.
Zeer goede service als er iets is wordt er direct gereageerd en dezelfde dag nog opgelost.
 
Ik raad dan ook iedereen aan dit apparaat aan te schaffen.
 
Sandra Burgmans

 

waterstof therapie Waterstofgas waterstof h2 H2 hydrogen waterstofgas therapie waterstof therapie waterstoftherapie

Super interessant blog op Kanker-actueel. Op 11 juli begonnen met waterstoftherapie, de Aqua2heal natuurkijk!

Meer objectief kan het niet zijn! 

 

kanker-actueel.nl

waterstof therapie Waterstofgas waterstof h2 H2 hydrogen waterstofgas therapie waterstof therapie waterstoftherapie

Na jarenlang rondgezworven te hebben tussen de ene therapie en de andere, ben ik nu daadwerkelijk gestuit op het ei van Columbus.

Helaas was mijn diagnose niet heel rooskleurig: gemetastaseerde carcinoom. Dan begint de zoektocht tussen allerlei therapieën: Moerman, Bioresonantie, orthomoleculaire en nog heel veel meer. Allemaal zinvol maar niet een trok me er definitief doorheen.

Op de therapeutenbeurs in Houten trof ik de waterstoftherapie. Kort daarvoor had ik hier een artikeltje over gelezen van Frits Muskiet, een voormalig docent aan het PNI. Ik besloot er voor te gaan.

Na wat beginnersfouten met verwisselde slangetjes heb ik gisteren twee uur aan het apparaat gezeten en s nachts voor het eerst in 25 jaar de volledige nacht door geslapen. Ik was totaal verbijsterd bij het wakker worden. Dit gebeurt bij mij niet. Nooit. Nu wel.

Ik ben dus voorzichtigjes positief. Dingen moeten nu beter gaan!

 

Maar een ding is zeker: je moet 1000 x misslaan om 1 x raak te slaan. Laat ik dat geluk nu hebben. De slaap is zo basaal.

 

Dank!

YM vd Berg

 

 

waterstof therapie Waterstofgas waterstof h2 H2 hydrogen waterstofgas therapie waterstof therapie waterstoftherapie

Ik ben allang onder behandeling voor de ziekte van Lyme. 

Ik was heel voorzichtig met het opbouwen van inhaleren, maar al snel kon ik naar twee uur per dag. Desondanks mijn jaren lange therapieën, begon mijn lichaam toch te detoxen wat ik in het begin wel een beetje beangstigend vond.

Wisselend voelde ik me moe en meer energie.

 

Nu na 6 maanden gebruik kan ik zeggen dat ik minder tremor heb en meer energie!

Mijn herstelmomenten in de dag zijn korter en ben ontzettend blij dat waterstof therapie op mijn pad is gekomen! Ik heb vertrouwen in nog meer herstel  en raad het iedereen aan. 

 

Voetnood:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/30016724

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5525017/

 

 

waterstof therapie Waterstofgas waterstof h2 H2 hydrogen waterstofgas therapie waterstof therapie waterstoftherapie

Langdurig geplaagd door darm,- en gewrichtsklachten ging ik op zoek naar een natuurlijke manier om mijn lichaam te ontgiften!
Bij toeval hoorde ik over waterstof therapie waar zeer goede resultaten mee behaald zijn. 

 

Sinds enkele maanden ben ik gestart met deze waterstof therapie en zag al snel een grote verandering in mijn ontlasting. Dit resultaat geeft mij vertrouwen dat het reinigen van mijn lichaam is ingezet! 

Gerda

 

 

 

waterstof therapie Waterstofgas waterstof h2 H2 hydrogen waterstofgas therapie waterstof therapie waterstoftherapie

Kamp al jaren met de ziekte van Bechterew, reuma.

Toen ik het hier las dat van gas ademen ontstekingen verminderen ben ik het gaan proberen. In het begin merkte ik er weinig van, gebruikte veel pretnisolon en reumaremmers. Ik ben heel langzaam gaan afbouwen van de pretnisolon met succes en kreeg veel vertrouwen in het 'gas' ademen. Inmiddels zijn we nagenoeg vrij van medicatie. Ik gebruik het gas maar ben ook bewust met voeding en supplementen bezig. 

Gebruik twee uur per dag het gas, voor de tv met de neusbril.

Ik ben blij met de hulp Bas en Marjan, blijf doorgaan met jullie goede werk.

Greet Vlaar

waterstof therapie Waterstofgas waterstof h2 H2 hydrogen waterstofgas therapie waterstof therapie waterstoftherapie

Maart 2020 krijg ik covid en herstel slecht, hoorde van een onderzoek waterstof en covid. De combinatie van waterstof en zuurstof is belangrijk. (Browns-gas) Het gevoel van meer lucht en daardoor meer energie is opvallend nadat ik met waterstof therapie ben begonnen. De begeleiding op de sportschool meet meer kracht en uithoudingsvermogen. 

Wanneer je fysieke energie toeneemt, vindt je dit bijna gewoon en onopvallend in tegenstelling tot het afnemen van energie. Het gebruik helpt mij fysiek maar ook mentaal.

Dirk 54 jaar. 

waterstof en covid-19.

 

 

waterstof therapie Waterstofgas waterstof h2 H2 hydrogen waterstofgas therapie waterstof therapie waterstoftherapie

Ik geef sportlessen en heb vaak veel spierpijn. Ik ben fit maar na een paar lessen achter elkaar krijg ik spierpijn en verzuring.

 

Als ik het water van de Aqua2Heal drink lijken mijn spieren minder vermoeid. Ook heb ik het idee dat ik sneller herstel. 

 

 

Ik had de Aqua2Heal aangeschaft omdat ik regelmatig ontstekingen heb en daardoor opgezette gewrichten. Ik adem het waterstof s'nachts in, zodat het geen tijd kost overdag.

 

Gebruik overdag soms een voetenbad waar ik het water in bubbel, dat help enorm goed voor mijn zere gewrichten. Dat hoeft maar 15 minuten en ben meteen pijnvrij!

 

Het is heel subtiel maar ik heb beduidend meer energie. Door er nu zo over na te denken kan ik opmaken dat het gebruik van de Aqua2Heal een positieve invloed op mijn leven heeft.

 

 

 

 

Vooral mijn vrouw is blij, snurken is vele male minder. Het slapen met de neusbril gaat prima, in het begin even wennen maar uitgerust wakker. Ik ervaar meer energie en voel mij fitter.

 

Ik voel mij schoon en opgefrist!

Alsof ik de hele dag in de wind op het strand heb gestaan. De gedachten van een voedende zuurstof die mijn inwendige schoonmaakt. Ik krijg een zuiverder gevoel in mijn lichaam en ook zeker in mijn hoofd.

Ik kan helderder denken en vind de energie heel fijn. Ik ben super blij met de aanschaf en tips voor gebruik, zal het zeker aanraden!

De reden van aanschaf voor mij: anti-aging

Investeren in schoonheid-behandeling van binnenuit. Ik zie het als supplement. 

Bedankt voor jullie meedenken,

groetjes Liza (26 jaar)

 

In het begin voelde ik me ongeveer een week erg energiek, mijn lichaam voelde 10 jaar jonger aan. 

 

Na een week was die fase voorbij, de volgende fase was dieper, Ik had het idee dat alles een beetje erger leek te worden.

Geadviseerd wordt door te gaan, het detoxen kan gepaard gaan met wat 'begin verergering'. Het voelde als het opschonen en reinigen van mijn organen, ik kan het niet duidelijker beschrijven.

Ook mijn ademhaling was beter, het gas maakte mijn sinusholten gevoelsmatig ruimer.

 

Hoe mooi is dat? De beloning is jeugdiger qua gevoel en kracht. 

Ik ben 68 jaar oud. 

 

 

Ervaring waterstofgas water bij 83 jarige

Het betreft de 83 jarige mevrouw L.W. die al jaren pijn en stijfheid in haar handen heeft.  Ze heeft reuma/reumatoïde artritis met name in haar vingers.

Haar vingers zijn vervormd en kootjes zijn opgezet.  

 

3 maanden geleden (augustus 2022) begon zij dagelijks 1 liter water te drinken met daarin opgelost waterstofgas. Het drinken van dit water werd verdeeld over de dag, ongeveer 25ml per keer.

Mevrouw L.W. gebruikt geen medicatie. Na 1,5 maanden begon de pijn te verlichten en werden de zwellingen van de gewrichten m.n. van de rechterhand een stuk minder en kon ze haar handen beter gebruiken en had meer kracht in haar handen. Dagelijks werkt ze nog in haar tuin met de mogelijkheden die ze fysiek nog heeft. Door het dagelijks gebruik van het waterstofgaswater is haar levenskwaliteit enorm verbeterd. Ze blijft dit bijzonder water drinken.

Zins enige jaren het ik de diagnose COPD. De Aqua2heal staat in de kamer te draaien en gebruik het zonder neusbrilletje. Doormiddel de saturatie meter om mijn pols zie ik het zuurstofgehalte toenemen in mijn bloed, krijg meer lucht en het is voor mij dan ook een uitkomst.

 

Bert Lingen.

 

Voetnood:

Er is veel wetenschappelijk onderzoek naar gedaan COPD en waterstof.

https://link.springer.com/article/10.1631/jzus.B2100420

 

https://respiratory-research.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12931-021-01740-w

 

http://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fphar.2011.00019/full