Na jarenlang rondgezworven te hebben tussen de ene therapie en de andere, ben ik nu daadwerkelijk gestuit op het ei van Columbus.

 

Helaas was mijn diagnose niet heel rooskleurig: gemetastaseerde carcinoom. Dan begint de zoektocht tussen allerlei therapieën: Moerman, Bioresonantie, orthomoleculaire en nog heel veel meer. Allemaal zinvol maar niet een trok me er definitief doorheen.

 

Op de therapeutenbeurs in Houten trof ik de waterstoftherapie. Kort daarvoor had ik hier een artikeltje over gelezen van Frits Muskiet, een voormalig docent aan het PNI. Ik besloot ervoor te gaan.

 

Na wat beginnersfouten met verwisselde slangetjes heb ik gisteren twee uur aan het apparaat gezeten en s nachts voor het eerst in 25 jaar de volledige nacht door geslapen. Ik was totaal verbijsterd bij het wakker worden. Dit gebeurt bij mij niet. Nooit. Nu wel.

 

Ik ben dus voorzichtigjes positief. Dingen moeten nu beter gaan!

 

Maar een ding is zeker: je moet 1000 x misslaan om 1 x raak te slaan. Laat ik dat geluk nu hebben. De slaap is zo basaal.

 

Dank!

YM vd Berg

 

Vorig jaar kreeg ik de diagnose longkanker, ik voelde me prima en had nergens last van.

Daarna moest ik 6 keer door een scan en daarvan ben ik erg ziek geworden. Straling was zo slecht voor mij dat ik 100 procent spin inversie had.

Daardoor ben ik erg ziek geworden.

 

Toen ik begon met waterstof kreeg ik direct meer energie maar ik kreeg ook een Herx Heimer reactie. Ik heb enkele weken lang meer klachten ervaren en de laatste dag 24 uur hoge koorts. Daarna voelde ik me zoo ontzettend goed en nog steeds.

 

Ik ben zeer dankbaar dat waterstof therapie op mijn pad kwam. Mijn energetische bloedtest is nu perfect, mijn immuunsysteem werkt weer voor 83 procent en de candida en stralingsbelasting is weg.

Ik voel me super goed en raad iedereen waterstoftherapie aan. Ook ben ik de mensen zeer dankbaar dat ze het met dit apparaat betaalbaar maken voor iedereen.

Zeer goede service als er iets is wordt er direct gereageerd en dezelfde dag nog opgelost.

 

Ik raad dan ook iedereen aan dit apparaat aan te schaffen.

 

Sandra Burgmans

 

Al een aantal jaar was ik aan het kijken naar een apparaat voor waterstof therapie, omdat ik het gevoel had, dat het wel eens iets goeds zou kunnen zijn tegen de pijn en vermoeidheid. Maar ja, de prijs hield me steeds tegen. Iets wat gefrustreerd zette ik me weer aan de zoektocht en ineens dook daar de site van waterstoftherapie.nl met de Aqua2heal op. Ik kon m’n ogen niet geloven…

Zo’n prijsverschil! Meteen contact opgenomen met Marjan en als ik ergens in mijn leven geen spijt van heb… Na een uitgebreide en hele duidelijke uitleg van Marjan over het apparaat en hoe het werkt, heb ik meteen besloten het aan te schaffen.

In eerste instantie viel ik twee kilo af, zonder verder in mijn leven ook maar iets veranderd te hebben, wat voor mij al een groot wonder is. Daar is het bij gebleven, maar was voor mij meteen een teken: dit doet iets.

Na twee maanden gebruik heb ik minder pijn en meer energie. Dat op zich is al zo fijn. Maar er is nog iets en het gekke is, dat ik dat niet kan benoemen: ergens heel subtiel diep van binnen is iets veranderd, heel positief, wat ik niet kan grijpen, maar waar ik misschien nog wel het meest blij mee ben. Het klinkt gek, dat snap ik, maar misschien moet je het zelf voelen, om te kunnen snappen.

Hannah

Ik gebruik de waterstof nu sinds een maand. Het is ongelooflijk, ik ben veel scherper, zie helderder en kan efficiënter werken. Mijn concentratie is verbeterd alsook mijn slaap. Omdat ik sensitief ben was een half uur waterstof inhaleren in het begin al te veel voor mij. Dus ik ben begonnen met om de dag 10 minuten. Nu neem ik de waterstof dagelijks 15 minuten.

 

Dank! Sietske de Vries

 

Ohh ja, is zie er beter uit, frisser!

 

 

 

 

Ik heb ruim tien jaar geleden sarcoïdose gekregen, waardoor ik littekens op mijn longen en bronchitis heb overgehouden. Ik heb de afgelopen 10 jaar last gehad van veel hoesten, waarbij ook veel slijm naar boven kwam. Ik was in het begin wel sceptisch om de Aqua2heal aan te schaffen, ik las recensies over hoe goed het ook helpt bij COPD.

 

Na een week merkte meteen een verschil, mijn hoesten werd minder en de hoeveelheid slijm ook!
Mijn reuk en smaak lijken ook te zijn verbeterd, ik ben dus zeer tevreden en het is echt een aanrader! De juiste keuze voor je gezondheid maar ook de service en het meedenken, heel erg fijn!

Gebruik is eenvoudig en praktisch.

 

Kees Smit 64 jaar

 

 

 

 

 

 

Ik wilde waterstof gaan toepassen voor mijn uiterlijk, ik las dat het helpt tegen rimpels, je cellen meer water en zuurstof vasthouden. Ik geef geld uit aan crèmes en schoonheidsbehandelingen. Ik vond het eerst een uitgave, maar ben super blij dat ik het gedaan heb!

Minder rode vlekjes in mijn gezicht, stralendere huid en krijg regelmatig complimentjes over mijn uiterlijk. Ik gebruik het masker, in het beging moest ik er even aan wennen, maar gebruik het ongeveer 3x in de week. Aanrader!

 

Wat ik leuk vond is dat Marjan veel kennis heeft en welke vraag je ook stelt zei even inspreekt of een filmpje stuurt met info

Dank team waterstoftherapie

 

Liza 

 

 

 

Ik ben deze eerst zelf gaan gebruiken en merkte op meerdere aspecten een positief effect op mijn eigen gezondheid en welbevinden. Ook in mijn directe omgeving heb ik mensen laten ervaren wat waterstof voor hun gezondheid kan betekenen. Ook zij ervaren een heilzaam effect. 

De machine van Aqua2Heal doet wat het belooft

Coby

Ik heb al jaren ernstige COPD, hoorde van waterstof en zuurstof dat ik meer lucht zou krijgen. De machine is niet de mooiste maar wel "hufterproof"  zoals er staat, die kun je gerust de hele dag laten draaien in de kamer waar je bent. Ik hoef niet eens een slangetje in mijn neus en de saturatiemeter laat zien dat mijn zuurstofgehalte omhoog gaat. Ik ben heel erg blij met de Aqua2heal en service van waterstoftherapie! 

 

Mevr de Vries 73 Jaar. 

 

Voor een overzicht van artsen en therapeuten die werken met waterstoftherapie, Arts & Therapeuten

Jouw stem telt!

Samen bevorderen we gezondheid voor iedereen!!

 

Rating: 4.2857142857143 sterren
35 stemmen