Waterstof HEssentie van Leven 

Ooit kwam waterstof (H2) in contact met zuurstof (o2) met als gevolg, het ontstaan van de 'Fontein des levens'  Energie!

Water en zuurstof zijn de twee basiselementen van het leven. Dat alles is gemaakt van waterstof.  

Oxidatie/vrije radicalen 

We worden als mens, nu meer dan ooit blootgesteld aan gifstoffen.

Gifstoffen in de lucht (fijnstof), in ons eten (e-nummers), in ons drinkwater (lood en medicijn resten) en zelfs door geneesmiddelen. Daarnaast ervaren we nu ook meer mentale stress. Dit alles zorgt ervoor dat we vervuilen oftewel oxideren.

 

Ons lichaam heeft waterstof nodig!

Doordat we vervuilen/oxideren, maakt ons lichaam zelf minder waterstof en krijgen we tekorten aan energie in de cel.

 

Verwachten van de levensmotor waterstof H2 en zuurstof O2?

Waterstof therapie zorgt ervoor dat de mitochondriën, oftewel de krachtcentrales van de cel herstellen. Wanneer er energietekort in de cel ontstaat, doormiddel van oxidatie, ontwikkelen we ziekten en verouderen we sneller. 

Vrije radicalen-oxidatie word niet alleen in verband gebracht met ziekten zoals kanker en neurologische aandoeningen, maar ook met vermoeidheid, spierbeschadiging, langzaam herstel en veroudering.

We weten uit verschillende wetenschappelijke onderzoeken dat 85-90% van alle moderne gezondheidsklachten en ziektes hun oorsprong hebben door een energietekort in de cel.

 

Waarom, waterstof H2 en zuurstof O2?

Zuurstof (O₂) hebben we nodig voor de verbrandingsprocessen in het lichaam. Doordat de Aqua2heal zowel zuurstof als waterstof levert, bestaat er geen gevaar voor hypoxie (zuurstofgebrek). Bij waterstof therapie apparaten die de zuurstof afscheiden en dus alleen waterstof leveren, kan dit wel voorkomen.

 

Waterstof therapie of onder andere namen bekend als, Hydroxy of Brown's Gas therapie.

Waterstoftherapie kan geabsorbeerd via de huid of door inhalatie. Het kan zelfs worden gedronken door het in water op te lossen.

 

S.M.A.R.T.

 

Security - H2 biedt bescherming en is slim!  

Doordat H2 op celniveau werkt, beschermt het precies waar nodig. Waterstof H2 activeert de 'hoofdschakelaar' die je DNA & RNA beschermd.

Hwerkt als een analist, beoordeeld de situatie doormiddel van een 'signaal molecuul' die de 'hoofdschakelaar' van je lichaam aanzet tot produceren van een krachtig antioxidant. 

 

Messenger - H2 regelt de communicatie binnen je lichaam

H2 werkt als een analist, beoordeeld de situatie doormiddel van een 'signaal molecuul' (Nrf2 Pathwaydie de 'hoofdschakelaar' van je lichaam aanzet tot produceren van een krachtig antioxidant. Dit signaal zet aan tot actie, uiterst slim & selectief, signaleert H2 vrije radicalen en oxidatieve stress. Wat vervolgens leidt tot het aanmaken van antistoffen. Hierdoor zijn Waterstof Therapie behandelingen effectief bij; Pijn, anti-aging, antiallergisch en werkt het ontstekingsremmend, en nog veel meer!

 

Analyst - H2 analyseert 

Ieder lichaam is uniek en ieder lichaam heeft een andere behandeling of aanpak nodig. Waterstof gaat het lichaam binnen, analyseert nauwkeurig en helpt enkel waar nodig. Waar de meeste supplementen je lichaam binnen komen met enkel één functie, deze vervolgens oplossen op slechts één manier, kan H2 heel specifiek zien waar het nodig is en zo jouw lichaam ondersteunen op de (voor jou) meest geschikte manier. H2 regelt de communicatie binnen je lichaam doormiddel 'signaal molecuul' 

Mocht er te veel oxidatieve stress of vrije radicalen in je lichaam zijn wordt je cel minder beschermd, dus gevoelig voor ziekte of schade, maar ook verouderen! 

Aan deze 'vervuiling' ontkomen we niet, chemicaliën, medicijnen, bewerkt voedsel, maar ook vaak of langdurige stress zorgt ervoor dat je cellen minder beschermd zijn en laagdradige ontstekingen activeert.

 

Regulator - H2 reguleert

H2 reguleert ook de balans van proteïne in je lichaam, hierdoor zijn de H2 behandelingen uitermate geschikt voor bijvoorbeeld sporters en atleten, ATP verlengend. Maar bovenal geeft H2 energie! Wanneer proteïnen het lichaam binnen komen, kan H2 precies zien waar deze nodig zijn en waar niet. Waterstof Therapie reguleert de balans van proteïne in je lichaam. 

Waterstof H2 geeft dus energie. Energie om helder te kunnen denken, herstellen of om optimaal gezond te blijven. 

 

Tutor - H2 begeleidt en ondersteund 

Ons lichaam bestaat al voor een groot gedeelte uit Waterstof. Wat betekend dat als we doormiddel van Waterstof Therapie het actief binnen krijgen, dit het lichaam op celniveau activeert en beschermt. Uit wetenschappelijke onderzoeken kwam naar voren, dat H2 alleen geactiveerd werd met verhoogde waarden, DNA-schade of ontstekingswaarden. Dit is een grote meerwaarde, omdat iedereen zijn lichaam anders en uniek is!

Ouder worden, het ervaren van stress maar ook genetische mutaties kunnen ervoor zorgen dat we blokkades opbouwen in ons lichaam. Waterstof Therapie draagt bij aan de bescherming van ons lichaam en activeert waar nodig. Zo kunnen we optimaal van het leven genieten, met meer energie alles eruit halen wat erin zit. 

H2 beschermt, activeert, reguleert en past zich aan, naar de wensen van jouw lichaam. Wanneer H2 niet nodig is zal dit je lichaam op een natuurlijke manier gewoon weer verlaten. Omdat H2 al in ons lichaam voorkomt zijn Waterstof Therapie behandelingen hierdoor niet schadelijk.