Waterstof H₂ en zuurstof O₂ zijn van vitaal belang voor ons lichaam. Ons lichaam produceert van nature waterstofgas.

Oxidatie

In de moderne wereld neemt gifstoffenblootstelling toe, van lucht tot voeding, water en medicatie. Blootstelling aan gifstoffen veroorzaakt oxidatieve stress, schadelijk voor cellen en mitochondriën die essentieel zijn voor energie. Dit leidt tot oxidatie, verminderde eigen aanmaak van waterstofproductie en daardoor energietekorten in onze cellen.

Ons lichaam heeft waterstof nodig

Waterstoftherapie is essentieel voor het herstel van mitochondriën, de energiecentrales van onze cellen. Energiegebrek door oxidatie kan leiden tot ziekten en versnelde veroudering. Oxidatie en vrije radicalen worden niet alleen gelinkt aan ernstige ziekten, maar ook aan vermoeidheid, spierbeschadiging, traag herstel en veroudering.

Jouw lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water

Met meer dan 70% van ons lichaam bestaande uit water, spelen waterstofmoleculen een cruciale rol. Water fungeert als transportmiddel, hydrateert cellen, levert voedingsstoffen en zuurstof, verwijdert afvalstoffen en handhaaft een stabiele interne omgeving. De waterstofmoleculen gaan selectief te werk en ontkrachten niet alle (waardevolle) oxidanten; ze verbinden zich slechts met agressieve oxidanten (vrije zuurstofradicalen), en uit die binding ontstaat weer water.

Dit proces hydrateert dus vanuit binnenuit.

Antioxidanten

Waterstofmoleculen spelen een cruciale rol door ons te beschermen tegen celbeschadiging. Ze fungeren als 'beschermers' tegen schadelijke stoffen, bekend als vrije radicalen, die ontstaan ​​door normale lichaamsprocessen zoals veroudering en externe factoren zoals vervuiling, voeding en stress.

Verwachten van de levensmotor waterstof H2 en zuurstof O2?

Waterstof wordt beschouwd als een krachtige antioxidant die kan helpen bij het verminderen van oxidatieve stress, met name in cellen en mitochondriën. Dit is cruciaal, aangezien mitochondriën als energieproducerende organellen een centrale rol spelen in het leveren van energie aan ons lichaam. Optimaal functionerende mitochondriën zijn essentieel om gezondheidsproblemen te voorkomen, en waterstoftherapie wordt gezien als een mogelijke oplossing om deze problemen aan te pakken.

Waarom, waterstof H2 én zuurstof O2?

Waterstoftherapie, die zowel waterstof (H₂) als zuurstof (O₂) levert, biedt een veilige benadering aangezien zuurstof essentieel is voor verbrandingsprocessen in het lichaam. In tegenstelling tot sommige waterstoftherapie apparaten die alleen waterstof leveren en een risico op zuurstofgebrek met zich meebrengen!

Waarom niet alleen zuurstof (HBOT) of waterstof? 

Mitochondriën hebben waterstof nodig, zijn de energiefabriekjes van de cel en spelen een cruciale rol bij het omzetten van zuurstof en voedingsstoffen in energie in de vorm van ATP. Wanneer mitochondriën niet goed functioneren, kan dit leiden tot een verminderde energieproductie en een algemene verzwakking van de cel. Cellen hebben water en zuurstof nodig voor vitale processen, die via het bloed naar de cellen worden getransporteerd en essentieel zijn voor celoverleving en het behoud van het leven.

 

lees meer over kunstenaar www.romevlugt.com  lees meer over H2 en gezondheid www.aqua2heal.com  lees meer over exclusieve parfum www.mixyourmood.com  lees meer over peroonlijke training www.powertothemax.nl  lees meer over waterstof voor gezondheid www.hy

 

 

 

We weten uit verschillende wetenschappelijke onderzoeken dat 85-90% van alle moderne gezondheidsklachten en ziektes hun oorsprong hebben door een energietekort in de cel.

Zie hier  wetenschappelijke onderzoeken  Molecular Hydrogen Institute (MHI) heeft een lijst wetenschappelijke studies UpToDate

S.M.A.R.T.

Deze tekst is slechts ter illustratie. Wat je hier leest is een voorbeeldtekst. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.

Deze tekst is slechts ter illustratie. Wat je hier leest is een voorbeeldtekst. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.

Security - H2 biedt bescherming en is slim!  

Security - H2 biedt bescherming en is slim!  

Doordat H2 op celniveau werkt, beschermt het precies waar nodig. Waterstof H2 activeert de 'hoofdschakelaar' die je DNA & RNA beschermd.

Hwerkt als een analist, beoordeeld de situatie doormiddel van een 'signaal molecuul' die de 'hoofdschakelaar' van je lichaam aanzet tot produceren van een krachtig antioxidant. 

 

 

Messenger - H2 regelt de communicatie binnen je lichaam

Messenger - H2 regelt de communicatie binnen je lichaam

H2 werkt als een analist, beoordeeld de situatie doormiddel van een 'signaal molecuul' (Nrf2 Pathwaydie de 'hoofdschakelaar' van je lichaam aanzet tot produceren van een krachtig antioxidant. Dit signaal zet aan tot actie, uiterst slim & selectief, signaleert H2 vrije radicalen en oxidatieve stress. Wat vervolgens leidt tot het aanmaken van antistoffen. Hierdoor zijn Waterstof Therapie behandelingen effectief bij; Pijn, anti-aging, antiallergisch en werkt het ontstekingsremmend, en nog veel meer!

 

 

Analyst - H2 analyseert 

Analyst - H2 analyseert 

Ieder lichaam is uniek en ieder lichaam heeft een andere behandeling of aanpak nodig. Waterstof gaat het lichaam binnen, analyseert nauwkeurig en helpt enkel waar nodig. Waar de meeste supplementen je lichaam binnen komen met enkel één functie, deze vervolgens oplossen op slechts één manier, kan H2 heel specifiek zien waar het nodig is en zo jouw lichaam ondersteunen op de (voor jou) meest geschikte manier. H2 regelt de communicatie binnen je lichaam doormiddel 'signaal molecuul' 

Mocht er te veel oxidatieve stress of vrije radicalen in je lichaam zijn wordt je cel minder beschermd, dus gevoelig voor ziekte of schade, maar ook verouderen! 

Aan deze 'vervuiling' ontkomen we niet, chemicaliën, medicijnen, bewerkt voedsel, maar ook vaak of langdurige stress zorgt ervoor dat je cellen minder beschermd zijn en laagdradige ontstekingen activeert.

 

 

Regulator - H2 reguleert

Regulator - H2 reguleert

H2 reguleert ook de balans van proteïne in je lichaam, hierdoor zijn de H2 behandelingen uitermate geschikt voor bijvoorbeeld sporters en atleten, ATP verlengend. Maar bovenal geeft H2 energie! Wanneer proteïnen het lichaam binnen komen, kan H2 precies zien waar deze nodig zijn en waar niet. Waterstof Therapie reguleert de balans van proteïne in je lichaam. 

Waterstof H2 geeft dus energie. Energie om helder te kunnen denken, herstellen of om optimaal gezond te blijven. 

 

 

Tutor - H2 begeleidt en ondersteund