Waterstof HEssentie van Leven 

Ooit kwam waterstof (H2) in contact met zuurstof (o2) met als gevolg, het ontstaan van de 'Fontein des levens'  Energie!

Water en zuurstof zijn de twee basiselementen van het leven. Dat alles is gemaakt van waterstof.  

Oxidatie/vrije radicalen 

We worden als mens, nu meer dan ooit blootgesteld aan gifstoffen.

Gifstoffen in de lucht (fijnstof), in ons eten (e-nummers), in ons drinkwater (lood en medicijn resten) en zelfs door geneesmiddelen. Daarnaast ervaren we nu ook meer mentale stress. Dit alles zorgt ervoor dat we vervuilen oftewel oxideren.

 

Ons lichaam heeft waterstof nodig!

Doordat we vervuilen/oxideren, maakt ons lichaam zelf minder waterstof en krijgen we tekorten aan energie in de cel.

 

Verwachten van de levensmotor waterstof H2 en zuurstof O2?

Waterstof therapie zorgt ervoor dat de mitochondriën, oftewel de krachtcentrales van de cel herstellen. Wanneer er energietekort in de cel ontstaat, doormiddel van oxidatie, ontwikkelen we ziekten en verouderen we sneller. 

Vrije radicalen-oxidatie word niet alleen in verband gebracht met ziekten zoals kanker en neurologische aandoeningen, maar ook met vermoeidheid, spierbeschadiging, langzaam herstel en veroudering.

We weten uit verschillende wetenschappelijke onderzoeken dat 85-90% van alle moderne gezondheidsklachten en ziektes hun oorsprong hebben door een energietekort in de cel.

 

Waarom, waterstof H2 en zuurstof O2?

Zuurstof (O₂) hebben we nodig voor de verbrandingsprocessen in het lichaam. Doordat de Aqua2heal zowel zuurstof als waterstof levert, bestaat er geen gevaar voor hypoxie (zuurstofgebrek). Bij waterstof therapie apparaten die de zuurstof afscheiden en dus alleen waterstof leveren, kan dit wel voorkomen.

 

Waterstof therapie of onder andere namen bekend als, Hydroxy of Brown's Gas therapie.

Waterstoftherapie kan geabsorbeerd via de huid of door inhalatie. Het kan zelfs worden gedronken door het in water op te lossen.

 

Zie hier  wetenschappelijke onderzoeken  Molecular Hydrogen Institute (MHI) heeft een lijst wetenschappelijke studies UpToDate

 

 

S.M.A.R.T.

Deze tekst is slechts ter illustratie. Wat je hier leest is een voorbeeldtekst. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.

Deze tekst is slechts ter illustratie. Wat je hier leest is een voorbeeldtekst. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.

Security - H2 biedt bescherming en is slim!  

Security - H2 biedt bescherming en is slim!  

Doordat H2 op celniveau werkt, beschermt het precies waar nodig. Waterstof H2 activeert de 'hoofdschakelaar' die je DNA & RNA beschermd.

Hwerkt als een analist, beoordeeld de situatie doormiddel van een 'signaal molecuul' die de 'hoofdschakelaar' van je lichaam aanzet tot produceren van een krachtig antioxidant. 

 

 

Messenger - H2 regelt de communicatie binnen je lichaam

Messenger - H2 regelt de communicatie binnen je lichaam

H2 werkt als een analist, beoordeeld de situatie doormiddel van een 'signaal molecuul' (Nrf2 Pathwaydie de 'hoofdschakelaar' van je lichaam aanzet tot produceren van een krachtig antioxidant. Dit signaal zet aan tot actie, uiterst slim & selectief, signaleert H2 vrije radicalen en oxidatieve stress. Wat vervolgens leidt tot het aanmaken van antistoffen. Hierdoor zijn Waterstof Therapie behandelingen effectief bij; Pijn, anti-aging, antiallergisch en werkt het ontstekingsremmend, en nog veel meer!

 

 

Analyst - H2 analyseert 

Analyst - H2 analyseert 

Ieder lichaam is uniek en ieder lichaam heeft een andere behandeling of aanpak nodig. Waterstof gaat het lichaam binnen, analyseert nauwkeurig en helpt enkel waar nodig. Waar de meeste supplementen je lichaam binnen komen met enkel één functie, deze vervolgens oplossen op slechts één manier, kan H2 heel specifiek zien waar het nodig is en zo jouw lichaam ondersteunen op de (voor jou) meest geschikte manier. H2 regelt de communicatie binnen je lichaam doormiddel 'signaal molecuul' 

Mocht er te veel oxidatieve stress of vrije radicalen in je lichaam zijn wordt je cel minder beschermd, dus gevoelig voor ziekte of schade, maar ook verouderen! 

Aan deze 'vervuiling' ontkomen we niet, chemicaliën, medicijnen, bewerkt voedsel, maar ook vaak of langdurige stress zorgt ervoor dat je cellen minder beschermd zijn en laagdradige ontstekingen activeert.

 

 

Regulator - H2 reguleert

Regulator - H2 reguleert

H2 reguleert ook de balans van proteïne in je lichaam, hierdoor zijn de H2 behandelingen uitermate geschikt voor bijvoorbeeld sporters en atleten, ATP verlengend. Maar bovenal geeft H2 energie! Wanneer proteïnen het lichaam binnen komen, kan H2 precies zien waar deze nodig zijn en waar niet. Waterstof Therapie reguleert de balans van proteïne in je lichaam. 

Waterstof H2 geeft dus energie. Energie om helder te kunnen denken, herstellen of om optimaal gezond te blijven. 

 

 

Tutor - H2 begeleidt en ondersteund