Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer:

+31 6 153 236 58. Voor meer informatie, betaalbare aanschaf mogelijkheden,  WhatsApp of mail naar info@waterstoftherapie.nl 

Onze kennis is uw garantie!

Garantie

Garantie

De garantie van één jaar voor de Aqua2heal-machine dekt dus de machine zelf, maar de accessoires zoals flessen, doppen en bruisstenen vallen buiten de garantie. In geval van problemen met de machine zelf, binnen het garantiejaar, zal het waterstoftherapie reparaties of vervangingen verzorgen zonder extra kosten voor de klant. 

Voor beschadigde of defecte flessen, doppen en bruisstenen moeten deze accessoires apart worden aangeschaft. Het is belangrijk voor klanten om de garantievoorwaarden en bepalingen van het bedrijf te raadplegen voor meer gedetailleerde informatie over de garantie en dekking.

Waterstoftherape kiest ervoor om de kosten voor de aanschaf van de Aqua2heal-machine zo laag mogelijk te houden om deze voor een breder publiek betaalbaar te maken.

Bij reparaties

 • De machine wordt verstuurd van en naar het huisadres van de klant.
 • Klanten hebben ook de optie om de machine persoonlijk naar een servicecentrum in Medemblik te brengen en op afspraak weer op te halen.
 • Deze flexibiliteit in serviceopties zorgt voor het gemak van de klant en maakt reparaties toegankelijker.
 • Waterstoftherapie heeft de capaciteit om problemen met de Aqua2heal-machine telefonisch, beeldbellen, te beoordelen op basis van de uitleg van de klant, waardoor we snel kunnen vaststellen of het gaat om onderhoudskwesties of defecten. Dit zorgt voor een efficiënte en handige manier om problemen op te lossen.

 

Uitgesloten

 1. Aqua2heal-machine met de juiste zorg en onderhoud is een belangrijk punt. Dit impliceert dat, met de juiste zorg en aandacht voor de aanbevolen onderhoudsprocedures zoals beschreven in de gebruiksaanwijzing, gebruikers vele jaren plezier kunnen hebben van hun Aqua2heal-machine.
 2. Langdurige Levensduur: De Aqua2heal-machine is ontworpen om tientallen jaren mee te gaan, op voorwaarde dat de gebruikers de aanbevolen onderhoudsprocedures volgen. Dit benadrukt het belang van zorgvuldig en eenvoudig onderhoud! Zoals omschreven in de gebruiksaanwijzing. Wij kunnen dit heel eenvoudig beoordelen doormiddel persoonlijke ondersteuning via telefoongesprekken, video-oproepen of het versturen van foto's

 3. Zelfoplossing van Problemen: Als de machine gedurende langere tijd stil heeft gestaan kunnen uitgangen dichtslibben met roest, veel van deze problemen door de gebruikers zelf worden opgelost, met behulp van de gedetailleerde instructies in de gebruiksaanwijzing.

 4. Plastic Flessenonderhoud: Het onderhoud van de plastic flessen, inclusief het teruglopen van de flessen in de tank, kan ook door de gebruiker zelf worden uitgevoerd. Dit geeft aan dat het bedrijf de eigenaren van de machine aanmoedigt om zelf kleine onderhoudstaken uit te voeren.

 5. Service aan Huis: Het bedrijf biedt de mogelijkheid van service aan huis, zoals eerder vermeld, voor meer complexe onderhoudstaken of reparaties.

 6. Persoonlijk Overleg: In geval van problemen of vragen, biedt het bedrijf persoonlijke ondersteuning via telefoongesprekken, video-oproepen of het versturen van foto's. Dit stelt gebruikers in staat om problemen te bespreken en advies te krijgen om deze op te lossen.

 7. Garantiebeleid: In geval van garantie wordt de Aqua2heal altijd verzonden, wat waarschijnlijk betekent dat een gerepareerde of vervangen machine naar de klant wordt teruggestuurd als onderdeel van het garantieproces.

Loog

Veiligheid & loog

Alles over loog en het maken van Browns gas

 

Waarom gebruikt de Aqua2heal loog:

Water is diëlektrisch, wat een wetenschappelijke manier is om te zeggen "geleidt geen elektriciteit". Maar om elektrolyse (de wetenschappelijke manier om te zeggen 'water splitsen in waterstof en zuurstof met behulp van elektriciteit') 'werkt', moet de elektriciteit van de ene elektrode naar de andere gaan.
Dus om elektriciteit te geleiden MOET het water een 'onzuiverheid' bevatten. De elektriciteit reist vervolgens door het water met behulp van de onzuiverheid.

Feit:

 • Natriumhydroxide (loog) reageert met aluminium en water om waterstofgas vrij te maken. Het aluminium haalt het zuurstofatoom uit natriumhydroxide, dat op zijn beurt het zuurstofatoom uit het water haalt en de twee waterstofatomen vrijgeeft. De reactie produceert zo waterstofgas, zuurstof en EwX

 

 • Doormiddel condens kan er een kleine hoeveelheid loog worden vasthouden aan het watervocht dat in de eerste RVS fles achterblijf. De twee volgende flessen zijn extra filters, er komt dan ook nooit loog mee in de neusbril, de geproduceerde browns gas is PUUR en VEILIG.
 • Waterstof is veertien keer lichter dan lucht.

 • Waterstof is eerst en vooral niet giftig en vormt dus geen gevaar bij inademing. Het is echter ook kleurloos, geurloos en smaakloos wat maakt dat het niet opgemerkt kan worden door een persoon.
 • De dichtheid bedraagt slechts 0,08988 gram/liter (ter vergelijking: dichtheid water: 1000 gram/liter), en toch heeft het de hoogste energie inhoud per gewichtsverhouding.
 • Natriumhydroxide wordt in veel industrieën gebruikt: bij de vervaardiging van pulp en papier, textiel, drinkwater, zeep en wasmiddelen, en als drainage reiniger. 

 

 

Belangrijk:

 • Doe niets in de Aqua2heal behalve pure loog en zuiver water.


Sommige mensen stellen voor om katalysatoren te gebruiken zoals:

1. KOH (EXTREEM BIJTEND) waar de Aqua2heal-componenten niet voor zijn ontworpen en die chemische brandwonden veroorzaken.

2. Natriumbicarbonaat (zuiveringszout), dat enorm slib en gifgas (koolmonoxide) maakt

3. Natriumchloride (tafelzout) maakt groene smurrie en giftig gas (chloor).

4. Enz. Het punt is dat de heer Wiseman van de Aquacure en Osmio, tientallen jaren onderzoek heeft gedaan, duizenden machines heeft gefabriceerd en deze wereldwijd in gebruik heeft, daarvan weten wij dat het praktisch en veilig is.

 

Hoe lang kan het loog in de machine blijven als ik deze niet gebruik?

 

Wanneer u langer met vakantie gaat of een periode de machine niet gebruikt is, betreft opslag van het loog in de Aqua2heal. Het loog kan maanden worden bewaard in de tank. Soms kan er een probleem komen door te lang stilstaan, het water verdampt en de loogkristallen blijven achter, de de kleine openingen in de machine kunnen dan verstoppen. 

Of de kleine opening in de RVS fles dichtslibben door roest. Wanneer ze dan de Aqua2heal weer opstarten en er een verstopping is, komt er geen gas uit de slangetjes of bubbelen de flessen niet. 

 

Dan is het noodzaak de machine te legen, met heet water de tank meerdere keren te spoelen zodat de loogkristallen opgelost zijn. Daarna moet u het systeem nalopen zoals het gas uit de machine komt. U begint bij de RVS fles en schroeft de fles eronder vandaan. afb 1: Prikt met een naaldje de gasuitgang en schroeft de ventiel eruit en prik hier ook voorzichtig door, je kunt er niet helemaal doorheen maar als er roest zit dan komt er ruimte. afb 2: Dit is de onderkant van de dop van het RVS flesje, deze zit vast aan de machine. Waar de rode pijl is, is de gasuitgang naar de plastic flessen. Deze ook met een naaldje even doorprikken of 'rommelen'  

Mocht er een verstopping zijn, deze oplossing werkt altijd! 

 

Hoe gooi ik de loog weg?

“Ik heb online gekeken en er kwamen talloze reacties. De een zei dat je het niet in de afvoer moest gieten, een ander zei dat je het een dag buiten moest laten staan ​​zodat de 'nafta' eraf kon blazen en het dan in de afvoer kon gieten.

Oh er is zoveel mis-informatie over loog.  

Ten eerste is het waar zeep duizenden jaren van gemaakt is, mensen brengen het aan op hun huid. De meeste zeep wordt nog steeds zo gemaakt. Ten tweede er ontstaat geen 'nafta' of andere gassen!

Ten derde is het natuurlijk en door de natuur gemaakt, elke keer als er een bosbrand en regen is (het wordt gemaakt door het logen van verbrand houdt met water), dus het is milieuvriendelijk.

 

Dat is zoveel mis-informatie over NaOH- loog is, zelfs op WikiPedia (waar ze een foto laten zien van KOH-brandwonden). Ik erger me eigenlijk een beetje aan zo'n flagrante miss-informatiecampagne.

Mensen kunnen letterlijk hun handen wassen in de loogoplossing die ik aanraad (20 gram in de machine). Het prikt als je het in slijmvliezen of open wonden krijgt, maar warm water wast het weg. Was totdat het 'gladde' gevoel weg is, net als bij andere zeep. Dus, zoals in de bedieningshandleiding, giet het gewoon in de afvoer.“

 

 

 

Wanneer het bruin kleurt in de flessen 

 

De gele tint is de kleur van geconditioneerd elektrolyt. Wanneer dit in de plastic flessen zichtbaar word betekend dat de flessen niet vaak genoeg zijn gespoeld, iedere week de flessen omspoelen is een pre. 

De gele tint kan ook betekenen dat u de tank verschonen moet. Zie document.


Het bruin en stukjes roest in oplossing, tijdens het spoelen, is het slib dat zich normaal vormt tijdens de elektrolyse van Brown's Gas.

Dit is geoxideerd afval of gestold mineraal (van onzuiverheden) of plaatontleding.  Als het plaatontleding is, maakt het alleen uit of de platen ook echt ontleden. Zolang de machine gas maakt, is het goed.“

 

Waar kan ik mijn loog kopen?

 

Waar kan ik mijn loog kopen?

Loog oftewel natriumhydroxide, caustic soda, gootsteenontstopper.

Supermarkten, drogist of online, kijk op de kleine lettertjes of het wel natriumhydroxide is. 

Als u het loog wilt hergebruiken:

Bewaar de oude elektrolyt wanneer u de machine leeggiet en schoonmaakt, zeef het loog door een zeef voor de stukjes roest en desnoods een beetje nieuwe loog toevoegen indien nodig. 99% pure loog zou goed moeten zijn om het jaren te gebruiken.

Bubbels

Ik voel geen gas & flessen bubbelen niet

 

 

Wanneer we de neusbril gebruiken, lijkt er geen gas uit te kunnen voelen komen.

Het gasvolume is te klein in vergelijking met wat u normaal inademt, dus het is normaal dat u geen gas voelt ontsnappen.

De enige praktische manier om te weten of er gas uit de canule komt, is door de neusbril onder water te dompelen, of tegen uw tandvlees of bovenlip te houden. Wanneer in water, zal maar uit één staafje borrelen, welke de minste weerstand heeft onder water.

Er borrelt geen gas in de flessen, of bij de neusbril onder water gehouden en er komen geen luchtbellen uit.

Dit is niet normaal. U heeft een gaslek, waarschijnlijk door de doppen van de eerste of tweede plastic fles. Controleer of de sluiting goed zit, het rubberen ringetje en schroef meerdere malen de dop opnieuw op. 

Als de eerste plastic fles niet bubbelt is er een gaslek in de slang naar de eerste fles (dit komt eigelijk niet voor)

Wanneer de tweede plastic fles niet bubbelt maar wel de eerste, dan is het altijd zo dat de sluiting van de eerste fles niet goed zit. Gas ontsnapt er uit de eerste fles. 

Wanneer de slang niet bubbelt om water te verrijken met gas, lekt de tweede dop. Als de tweede fles bubbelt maar het water in het karaf niet, is het altijd de dop!

 

Wanneer je de Aqua2Heal aanzet en het water begint niet onder in de fles te bubbelen, vult de fles zich met gas!

Dit bouwt druk op in de fles.

Zet de machine uit en laat de druk weglopen door de dop te ontsluiten. Dit geeft hetzelfde effect als een fles frisdrank openen waaruit gas ontsnapt.

 

Zie bestand:

Gebruiksaanwijzing Aqua2Heal en fotos 1!.docx

Er borrelt geen gas in de flessen, of bij de neusbril onder water houden, er komen geen luchtbellen uit.

Dit is niet normaal. U heeft een gaslek, waarschijnlijk door de doppen van de eerste of tweede plastic fles. Controleer of de sluiting goed zit, het rubberen ringetje en schroef meerdere malen de dop opnieuw op. 

Als de eerste plastic fles niet bubbelt is er een gaslek in de slang naar de eerste fles (dit komt eigelijk niet voor)

Wanneer de tweede plastic fles niet bubbelt maar wel de eerste, dan is het altijd zo dat de sluiting van de eerste fles niet goed zit. Gas ontsnapt er uit de eerste fles. 

Wanneer de slang niet bubbelt om water te verrijken met gas, lekt de tweede dop. Als de tweede fles bubbelt maar het water in het karaf niet, is het altijd de dop!

 

Wanneer je de Aqua2Heal aanzet en het water begint niet onder in de fles te bubbelen, vult de fles zich met gas!

Dit bouwt druk op in de fles.

Zet de machine uit en laat de druk weglopen door de dop te ontsluiten. Dit geeft hetzelfde effect als een fles frisdrank openen waaruit gas ontsnapt.

Water

Gedestilleerd & gedemineraliseerd

Is het gedestilleerde of gedemineraliseerd water wat in de Aqua2heal gaat? 

Ja, het normale gedestilleerde of gedemineraliseerd water is goed.
Hoe zuiverder het water, hoe beter alles zal presteren. 
Er zal zich meer slib in de machine vormen met minder zuiver water, waardoor er vaker moet worden schoongemaakt. 
Een ​​goede optie is een waterdestilleerder te kopen. Voor het vullen van de  RVS en plastic flessen kunt u zuiver water zoals mineraalwater gebruiken, niet perse gedestilleerde of gedemineraliseerd.

Zuiver water van Yumeau 

We worden als mens meer dan ooit blootgesteld aan gifstoffen in ons drinkwater, medicijn resten en zelfs lood.

 

Wij van waterstoftherapie adviseren https://yumeau.nl/  Gezuiverd water, vrij van ongewenste stoffen, maar wel met de nodige mineralen. (voor de duidelijkheid, dit is dus niét gedestilleerde of gedemineraliseerd water, daar zijn namelijk de mineralen uit gehaald) 

Het Yumeau water filtersysteem bestaat uit vier handgemaakte delen, gedraaid van klei, is een exclusief en zeer hoogwaardig product. Op kleine schaal en lokaal gemaakt en met een eigen design. Maar nog belangrijker de kwaliteit van het water, het gebruikte filter is betrouwbaar en van de zeer hoge kwaliteit. Gemaakt door Doulton (Engeland), die al bijna 200 jaar ervaring heeft met het maken van deze filters. Zij testen de kwaliteit van de filters regelmatig in hun eigen laboratorium. Hiermee kan de kwaliteit hoog worden houden. Doulton filters zijn ook met zeer goede filterresultaten getest gedurende de volledige gebruiksduur van 2.000 liter.

Het filter heeft een witte buitenkant die ook van klei is gemaakt. Het heeft poriën met een diameter tussen de 0,5 tot 0,8 micron (een mensenhaar heeft een diameter tussen de 10 en 100 micron). Bacteriën kunnen niet door deze poriën heen. Daarnaast wordt hun groei binnen de kelk afgeremd door het colloïdaal zilver dat in de keramiek is verwerkt. Aan de binnenzijde heeft het filter korrels van geactiveerd koolstof van kokosnoot. Door de toevoeging van het mineraal Wollastoniet wordt de pH van het water verhoogd en smaakt het zachter en lekkerder. Het filter laat de mineralen in het water door die belangrijk zijn voor ons lichaam. 

 

Dit alles draagt bij om het oxideren van onze cellen tegen te gaan, wij bestaan tenslotte uit meer dan 70% uit water. 

Hoeveel

Hoeveel liter / PPM Waterstof maakt de Aqua2heal

 

 

Waarom maakt mijn Aqua2heal geen 75 liter per uur (lph)?

 

75 lph is niet het 'gespecificeerde' volume van de Aqua2heal, 75 lph is het maximale volume als alles is geoptimaliseerd voor gasproductie. 

We hebben de gasproductie bewust teruggebracht naar 20 gram loog om de optimale gasproductie te verkrijgen voor therapeutisch effect. 

 

Voor therapeutisch gebruik is  meer NIET beter . Als het bloed eenmaal verzadigd is met waterstof, adem je net zoveel uit als je inademt en te veel gas is kan op explosie. Elk luchtmengsel dat meer dan 4% waterstof bevat, is explosief!

De meeste wetenschappelijke studies gebruiken 1a 2 L/min waterstof (al deze studies hebben positieve resultaten).

Waarom andere producenten de gasproductie beperken

Waarom anderen producenten de gasproductie 'beperken' met een regellaar. 

 

Bovengenoemde collega's hebben in de basis precies diezelfde machines als de Aqua2heal, deze doorontwikkeld en meerdere aanpassingen op de machine gemaakt. 

 • De AquaCure of Osmio van Wiseman, heeft een extra instelling voor de volume regelaar van gasproductie.

Aangezien de machines van onze collega's 80 gram loog gebruiken, ontstaat er meer druk en gasmengsel in de tank. 

 • (een luchtmengsel dat meer dan 4% waterstof bevat, is potentieel explosief) Voor gezondheidstoepassingen mag een volwassen man niet meer dan ongeveer 18 liter per uur (lph) krijgen om het waterstofgehalte onder de grens van 4% te houden. Dus alles boven 18 lph is gevaarlijk voor inademing en niet nodig voor therapeutisch gebruik. Voor therapeutisch gebruik is meer niet beter. Als het bloed eenmaal verzadigd is met waterstof, adem je net zoveel uit als je inademt en teveel waterstof in de inademing vormt een potentieel explosief mengsel.
 • Als de AquaCure van Wiseman tot 18 lph produceert, is hij VOLLEDIG operationeel en niet voor therapeutisch gebruik, maar voor de volgende doeleinde geschikt. 
 • We willen niet dat klanten 'full volume' van 100% inhaleren, denkend dat meer beter is, en zichzelf ernstig verwonden (of doden) als het gas in hun longen explodeert. 
 • Dat gezegd hebbende, we promoten de AquaCure ook als een 'machine die alles kan', dus misschien wil je dingen doen als:
 1. Brandstof een microtoorts (Lassen van acryl)
 2. Sneller browns gas in water laten trekken
 3. Breng browns gas aan in grotere hoeveelheden water (Bad)
 4. Maak nieuw water
 5. Gebruik browns gas voor verbetering van de verbranding van koolstof-brandstof


Dhr Wiseman gebruikt om verschillende redenen een arm elektrolytenmengsel (80 gram)

 1. Het is slechts zo bijtend als sterke zeep. Niet genoeg om chemische brandwonden te veroorzaken (hoewel je het toch uit de slijmvliezen wilt houden en het eraf wilt wassen totdat het glibberige (vet) gevoel weg is). Een arm mengsel is dus veiliger.
 2. Dit arme mengsel helpt de gasproductie van de Aquacure binnen het veilige bereik voor ademgas te houden.
 3. Een arm mengsel zal veel minder snel schuimen (zeepbellen maken), dus er is minder 'overdracht' van loog in de luchtbevochtiger. Nogmaals, veiliger. (Dit is ook de reden dat er een transparante houder op de tank wordt gemonteerd voor zeepbellen)

Dhr Wiseman beschrijft dus wanneer je de gasproductie kunt regulieren "de 'output flow' versus gewicht" onder de 4% moet zijn voor therapeutische waarden en veiligheid. Daardoor ook geschikt is voor kinderen.

 • (Alle bovengenoemde info komt van Dhr Wiseman website Aquacure)

Bij een hoeveelheid van 80 gram loog moet je dus de gasproductie beperken voor therapeutisch gebruik!

 

 

Voor therapeutisch gebruik, vergeet 'krachtige' gasproductie en denk 'genoeg' gasproductie.

 

Wij gebruiken een mengsel van 20 gram loog. Voor therapeutisch gebruik is meer NIET beter!  Als het bloed eenmaal verzadigd is met waterstof, adem je net zoveel uit, als je inademt. 

De meeste wetenschappelijke studies gebruiken 1 a 2% 'flow' van waterstof. Al deze studies hebben positieve resultaten. Ziekenhuizen en ambulance in grote delen van Azie waar waterstof standaard geven wordt, ipv zuurstof heeft een 'flow' van rond 1% 

Wij zijn dan ook van mening om de machines met minder loog te vullen (20 gram), de therapeutische waarde het belangrijker is en veiligheid in acht nemend. 

Voordelen:

 • 20 gram loog levert een ' output flow'  rond 1% waterstof, dus therapeutische waarde.
 • Veiligheid, kans op explosiegevaar verkleinen.
 • Minder verstopping door loog (vet/zeep) aanslag in leidingen 
 • Aqua2heal véél betaalbaarder en toch dezelfde therapeutisch voordelen

 

Nadelen:

 • Niet kunnen lassen met een 'toorts'
 • Minder snel een grote volume vullen zoals een bad

 

Bij kinderen met een veel lager gewicht en kleinere longinhoud raden wij dan ook aan om de Aqua2heal 'gewoon' in de ruimte te laten draaien en het therapeutische gas de ruimte laten vullen. Mensen met COPD hebben hier ook veel baat bij! 

 

 

Hoeveel ppm waterstof maakt met de Aqua2heal

 

Omdat de gasproductie van browns gas-machines normaal gesproken wordt gemeten in liters per uur (lph) of milliliter per minuut (ml/m)... Geen delen per miljoen (ppm).

PPM is geschikt om waterstof in water te meten. Waterstof in water is een resultaat van het borrelen (infuseren) van het waterstofgas in het water, niet de meting van het gasvolume dat door de machine wordt geproduceerd.

Hoe meer waterstof de machine kan genereren, hoe sneller het water kan worden geïnfuseerd met waterstof, maar het water kan uiteindelijk volledig worden geïnfuseerd / verrijkt / verzadigd met waterstof, ongeacht de gasproductie van de machine.

De Aqua2heal produceert 50 lph (833 mL/m) browns gas. Dit is voldoende om een ​​liter water in 10 minuten volledig te verrijken.

 

De PPM van waterstof in water is echt moeilijk te meten bij het verrijken van het water doormiddel browns gas, omdat alle 'eenvoudige' waterstofmeet-technieken (zoals titratie en goedkope meters) in het gedrang komen door het zuurstofgehalte van het browns gas. De zuurstof negeert de titratie gedeeltelijk, waardoor het het waterstofvolume 'onderleest'.

Browns gas kan niet nauwkeurig worden gemeten met H2 Blue (of eventuele titratie-dalingen) omdat de zuurstof in het water de test tenietdoet. 

Verder is het heel moeilijk om zelfs maar het volume waterstof in water te schatten (dat ook zuurstof bevat), omdat het vermogen van het water om zuurstof en waterstof te absorberen dramatisch anders is en verandert met temperatuur, druk en onzuiverheden...

Je hebt een meter van $ 20.000 nodig om het te doen. Eentje die is ontworpen om alle gassen maar waterstof te negeren.

 

Merk op dat ons ademhaling protocol 100 x meer waterstof in het bloed verrijkt dan het drinken van met waterstof verrijkt water, omdat water slechts een paar ppm bevat (als er geen zuurstof is, ongeveer 1,6 ppm bij SATP).

Door gedurende 12 seconden browns gas in te ademen, komt er evenveel waterstof in het bloed als het drinken van een volledig geïnfuseerde (1,6 ppm) LITER waterstofrijk water (HRW).

En met browns gas krijg je ExW die het water (en gas) super-oplaadt met extra biologisch beschikbare elektronen; het lichaam helpen genezen op manieren die HRW niet kan doen.

Dus ppm waterstof in het water wordt echt overbodig bij het toepassen van inhaleren van browns gas

Wees gerust dat het browns gas-water therapeutisch is doordrenkt met waterstof en dat browns gas gezonder blijkt te zijn dan 'zuivere' waterstof.“

 

 

Disclaimer

Juridische & Medische Disclaimer

Medische disclaimer

 

Medische Disclaimer De uitspraken op deze website zijn niet beoordeeld, noch goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid, Sport en Welzijn, de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd, de Centrale Commissie Mens gebonden Onderzoek, het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu of enig andere overheidsinstantie, medische organisatie of farmaceutisch bedrijf.

De hier aangeboden producten zijn niet officieel goedgekeurd voor het diagnosticeren, het behandelen, het genezen of het voorkomen van welke ziekte dan ook. Indien u zwanger bent, medicijnen gebruikt of een medische aandoening heeft (een donororgaan) raadpleeg dan uw huisarts voordat u aan Waterstof Therapie begint.

De informatie op deze site is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld als vervanging voor het advies van uw arts of andere beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg of enige informatie op of in een productetiket of verpakking.

U mag de informatie op deze site niet gebruiken voor diagnose of behandeling van een gezondheidsprobleem of voor het voorschrijven van medicijnen of andere behandelingen.

Raadpleeg altijd een zorgverlener voordat u met een dieet, lichaamsbeweging of suppletie-programma begint, voordat u medicijnen gebruikt, of als u een gezondheidsprobleem heeft of vermoedt te hebben

U mag niet stoppen met het innemen van medicijnen zonder eerst uw arts te raadplegen.

Zoals individuen verschillen, zo zullen de resultaten ook verschillen. Hoewel we ALLEEN natuurlijke ingrediënten gebruiken, moet u altijd uw arts raadplegen voor risico's die verband houden met voedingssupplementen en uw specifieke gezondheidsproblemen en/of allergieën.

Om juridische redenen moeten we vooraf vermelden dat de Aqua2heal nog niet is gedefinieerd als een medisch hulpmiddel en daarom wettelijk niet kan worden aanbevolen voor menselijk gebruik.

Zie deze link voor meer informatie.

Legaal gebruik zou zijn voor planten, vissen, vogels en andere zoogdieren.

Honderden wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat het veilig is voor planten en dieren om te drinken en te ademen . 

Huidige studies bewijzen dat mensen dezelfde voordelen hebben als bewezen voor planten en dieren.  

Opmerking: een onderzoek van alle onderzoeken (ook op mensen) toont GEEN negatieve bijwerkingen van waterstof, alleen positieve voordelen.  

 

 

 

 

 

Houd er rekening mee dat we geen medische claims doen. We bieden je alleen een plek om meer te weten te komen over browns gas en om de verhalen van mensen te horen.

 

 

 

Medische disclaimer en aansprakelijkheid 2022.docx

Om juridische redenen moeten we van tevoren vermelden dat de Aqua2Heal nog niet is gedefinieerd als een medisch apparaat en daarom kunnen we het wettelijk niet aanbevelen voor menselijk gebruik 'Legaal' gebruik zou zijn voor planten, vissen, vogels en andere zoogdieren. Honderden wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat het voor planten en dieren veilig is om te drinken en te ademen. Huidige onderzoeken bewijzen dat  mensen dezelfde voordelen hebben, maar totdat we medische certificering hebben gekregen, kunnen we het (om juridische redenen) niet aanbevelen voor menselijk gebruik. Opmerking: een studie van alle onderzoeken  (ook bij mensen) laat GEEN negatieve bijwerkingen van waterstof zien, alleen positieve voordelen. Zie onze volledige medische disclaimer.