Therapeuten die werken met de Aqua2heal, waar u terecht kunt voor behandelingen. 

 

Marjan van Waterstoftherapie Waterstof therapie H2. Betaalbaar in aanschaf € 649,- Voor behandelingen van waterstofgas inhaleren in uw eigen huis.  Waterstof H2 het kleinste molecuul, met grootse impact op je gezondheid! Waterstof geeft direct energie, be

Marjan #team

Door mijn achtergrond als therapeut maar ook mijn grote nieuwsgierigheid naar kennis en nieuwe ontwikkelingen, kwam waterstof op mijn pad. Ik werd zo enthousiast van het gebruik, had echt het gevoel dat ik een wonder-machine in handen had!

Dit moeten veel meer mensen weten, maar de machines online zijn duur en het begrip nog zo onbekend dat de drempel erg hoog is.  Mijn voorliefde om voor-zo-veel mogelijk mensen een machine te maken die betaalbaar blijft. 

Waterstof is zo veelomvattend en breed inzetbaar, een grote verrijking voor welke therapievorm dan ook!

 

Mijn medische achtergrond als homeopaat, kinesioloog en NLP-beoefenaar, gecombineerd met jarenlange ervaring als regisseur, resulteert in een unieke en versterkende benadering. Het samenvoegen van deze disciplines biedt een holistisch perspectief op het nemen van regie over jezelf, gezondheid en je leven! 

https://www.waterstoftherapie.nl/

Medemblik

Bas #team

Wanneer mensen de Aqua2heal laten bezorgen of willen afhalen in Hoorn zal ik u zo informatief mogelijk, mijn kennis delen over de fascinerende werking van waterstof. 

 

Daarnaast support ik als webdeveloper een combinatie van taken waar zowel technisch als creatief, voor en achter de schermen bij waterstoftherapie.nl 

 

Waterstof vindt ik indrukwekkend, een lichaamseigen en meest voorkomende atoom die je kunt aanvullen, door simpel te ademen of drinken. Ik gebruik dan ook waterstof preventief en merk duidelijk cognitieve verbetering.

 

Ik kom dus graag bij mensen thuis, zie resultaten, hoor mooie en ontroerende verhalen! 

 

https://www.waterstoftherapie.nl/

Hoorn

Marlies van Waterstoftherapie waterstof therapie H2 waterstofgas therapie waterstoftherapie waterstofgas therapie waterstof

Marlies #team

Als vitaliteitscoach weet ik hoe belangrijk het is voor ieder mens is, om regie op eigen leven te ervaren. Soms voelt het dat de omstandigheden je leven bepalen maar als je middels begeleiding naar alle aspecten van je leven kijkt, zul je zelf ontdekken dat je altijd een keuze hebt. Dit geeft een gevoel van enorme vrijheid. Om dit te bereiken is het enige wat nodig is: open en eerlijk naar alles wat bij jou hoort durven kijken: je bent namelijk al helemaal goed zoals je bent.

 

Middels de verkoop van de Aqua2Heal, is het voor een ieder binnen handbereik om hier mee aan de slag te kunnen. Voor mij voelde het direct goed.

Mijn ervaring is dat ik een veel zachtere huid heb gekregen, ik meer rust ervaar en dat ik helderder van geest ben. Tevens is een ontstekking in mijn sinus (waar ik al enige tijd mee loop) een stuk verbeterd.

Binnen mijn vitaliteitscoaching bied ik mijn cliënten nu geheel vrijblijvend het gebruik van waterstof aan! Tijdens de coaching zorgt dit voor meer ontspanning en een helderdere geest: waardoor de gesprekken gemakkelijker verdiepen.

http://www.loods11.nu/

https://www.waterstoftherapie.nl/

Abbekerk 

 

Bertil de Klyn, Arts,

is lid van AVIG en KNMG 

Chirurgie en gynaecologie ged. 2 jaar
Huisarts geweest gedurende 15 jaar.
Praktijk voor natuurgeneeskunde en NTTT sinds 1990. Opgeleid in antroposofische geneeskunst, homeopathie, acupunctuur, orthopedische geneeskunde en natuurgeneeskunde.
Actief in onderzoek sinds 2006.

 

Bertil bied geen consulten aan met waterstof, maar adviseert deze wel. 

 

https://cvhg.nl/

Ellecom 

Piet Leguit

Dr. Piet Leguit is oud-chirurg en destijds opleider Diakonessenhuis Utrecht en voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde.

Voor Piet Leguit is het volkomen vanzelfsprekend dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn, en hij is misschien wel de eerste medisch specialist in Nederland die zijn patiënten eind jaren ‘80 geleide visualisaties en ontspanningsoefeningen meegaf. Piet is schrijver van het boek "Het verdrongen gevoel" 

Piet bied geen consulten aan met waterstof, maar adviseert deze wel. 

piet@leguit.nl

Hans Hansen MSK-arts

Hans Hansen is lid van de Nederlandse Vereniging van Artsen voor Musculoskeletale Geneeskunde

Praktijk Musculoskeletale Geneeskunde

Pijnklachten in rug, nek of gewrichten?

Pijn in uw rug, nek of gewrichten: het schiet er soms plotsklaps in door een verkeerde beweging of val. Of het vindt sluipend zijn weg door de jaren heen. U hoeft er niet mee te blijven zitten. Een arts Musculoskeletale Geneeskunde is namelijk in veel gevallen in staat uw klachten te verhelpen. Zonder operatie of ziekenhuisopname. Na een beperkt aantal behandelingen zijn de meeste patiënten in staat weer pijnvrij te bewegen.

https://hanshansen.nl/

 

https://www.freezlab.nl/hydroxy/

Om echt te voelen wat Hydroxy met je doet, adviseren we je meerdere keren Hydroxy Sessies te ondergaan in korte tijd. Je kunt ook kiezen om meerdere sessies van 10 minuten achter elkaar te doen. De beste manier is dan te starten met een proefabonnement of een Hydroxy rittenkaart, een perfecte boost voor lichaam en geest.

 

Tijdens een moleculaire waterstof-zuurstof therapie sessie (hierna Hydroxy Sessie) inhaleer je een mix van waterstof (66%) en zuurstof (33%) via een neusbrilletje en drink je gehydrogeneerd osmosewater.

Remy Draaijer

Health improvement bv.

Een gezonde leefstijl is voor mij een belangrijke basis voor kwaliteit van leven. “Practice what you Preach” is een van mijn lijfspreuken. De leefstijladviezen en trainingen die ik mijn klanten geef, test en onderzoek ik altijd eerst zelf.

Mijn leefstijl bestaat uit verschillende onderdelen die elkaar complementeren.

 

Voor mijn praktijk heb ik een waterstofgas apparaat aangeschaft. Een aantal maanden geleden ben ik begonnen met dagelijks waterstofgas te inhaleren met een neusbril (in de ochtend 60-120 minuten en in de avond 30-60 minuten) en het met waterstofgas opgeloste water te drinken (1,5- 2 liter verdeeld over de dag).

Na ongeveer 2 maanden voelde ik een sterke verbetering in mijn kracht en uithoudingsvermogen als ik lichamelijke oefeningen deed. Er zijn momenten dat ik moeiteloos mijn bewegingsvormen kan blijven doen zonder al te veel vermoeid te raken of te verzuren. Inmiddels is de waterstofbehandeling voor mij een onderdeel van mijn dagelijkse routine geworden.

 

Tegenwoordig bied ik de mogelijkheid voor klanten om in mijn praktijk gebruik te maken van de waterstofbehandeling; het drinken van het waterstofgas-water en het inhaleren van het waterstofgas. Zie: https://www.healthimprovement.nl/waterstofgas-behandeling

 

Coby Koers 

In mijn zoektocht naar manieren om gezondheid positief te beïnvloeden las ik een artikel over waterstoftherapie.

 

Mijn interesse was gewekt! ik heb verschillende onderzoeksverslagen gelezen en ben op zoek gegaan naar een goede machine en heb deze gevonden.

Ik ben deze eerst zelf gaan gebruiken en merkte op meerdere aspecten een positief effect op mijn eigen gezondheid en welbevinden. Ook in mijn directe omgeving heb ik mensen laten ervaren wat waterstof voor hun gezondheid kan betekenen. Ook zij ervaren een heilzaam effect.

De machine van Aqua2Heal doet wat het belooft

Vanuit deze ervaring wil ik ook graag andere mensen, de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van deze therapie.
Het kan als enkelvoudige therapie maar ook gecombineerd met Ayurveda, bioresonantie of een orthomoleculair voedings- consult.

Voor meer informatie kijk op

http://www.gezondenwelkoers.n

Venlo

waterstof therapie Waterstofgas waterstof h2 H2 hydrogen waterstofgas therapie waterstof therapie waterstoftherapie

Nadja Ludwina van Beek

Orthomoleculair natuurvoeding coach

Ik kwam zelf met waterstofgas in contact door bijscholing en werd zo enthousiast over het gebruik van waterstofgas.


Besloot daarom ook om in mijn praktijk waterstofgas te gaan aanbieden, om bijvoorbeeld de supplementen die i

Dek voorschrijf beter op te laten nemen.

Door prijzen te vergelijken kwam ik gelukkig bij https://www.waterstoftherapie.nl/ terecht

Ik begeleid verschillende cliënten en merk doormiddel waterstofgas behandeling sneller aanslaan. 
Bij mijn partner word door de behandeling van waterstofgas zijn jicht in combinatie met zijn dieet en suppletie sneller uit zijn lichaam verwijderd
https://natuurvoedingcoach.com/

Den Helder

Danny Haars

Welkom bij Orion natuurgeneeskunde!

Een andere kijk op gezondheid!

 

De inspiratie om een praktijk in de natuurgeneeskunde te beginnen komt door het feit dat de reguliere geneeskunde mij niet meer van dienst kon zijn met mijn pijnlijke spieren die ik heb opgelopen door mijn werk in de bouw.

Samen met mijn vriendin is deze zoektocht begonnen.

Steeds als wij bij alternatieve therapeuten waren dacht ik wat gaaf dit wil ik ook!

Zo zijn wij samen een jaar of 5 aan het zoeken geweest naar de beste therapeuten met elk hun eigen unieke werkwijze.

Ook in deze tijd hebben wij vele workshops gevolgd om onze mentale en fysieke gezondheid te verbeteren.

Inmiddels heb ik voor mijzelf duidelijk wat ik wil, en ben ik opleidingen gaan volgen in levend en (droog) bloed analyse werken met een biotensor, en iriscopie.

Door dit te combineren kan je een heel mooi beeld krijgen van wat er in het lichaam nodig is.

De middelen die worden ingezet zijn energetische druppels en supplementen die door middel van biofotonen ingeprint zijn met speciale frequenties die op een heel diep niveau zijn werk doen.

Door de ontwikkeling van ongeveer 20 jaar is een zeer complete lijn producten ontstaan waarin bijna elke hulpvraag kan worden behandeld zowel fysiek als mentaal.

https://www.orion-natuurgeneeskunde.nl/

 

Mariska is sinds 1999 schoonheidsspecialiste. 13 jaar lang heeft zij in een gerenommeerd schoonheidssalon in Den Haag gewerkt, daar beschikte zij over de nieuwste technieken op schoonheidsgebied. In 2005 is Mariska haar eigen schoonheidssalon begonnen in Purmerend. In 2018 heeft zij met veel enthousiasme haar nieuwe salon in Oostzaan geopend, waar zij met veel plezier schoonheidsbehandelingen, Permanente Make-up & Dermatografie aanbiedt.

 

https://www.mariskavankeulen.nl/

Marije Hoof – Orthomoleculair therapeut 

  • EMB test
  • Voedings- , leefstijl en supplementenadvies
  • Orthomoleculaire therapie voor kinderen
  • Preventieve gezondheidscheck
  • Vitamine-D bepaling

Vanuit mijn vakgebied als orthomoleculair epigenetisch therapeut probeer ik mee te bewegen met de nieuwste ontwikkelingen in mijn praktijk.

Eerder had ik over waterstoftherapie gelezen en kwam dit onderwerp tijdens meerdere scholingen aanbod. Het trok mijn interesse en leergierig als ik ben ging ik mij er verder in verdiepen. Ik werd ontzettend enthousiast over deze behandelmethode omdat het zo breed inzetbaar is.

Zo kwam ik terecht op de website van waterstoftherapie.nl. Zij gaven mij de mogelijkheid en hiermee ook mijn cliënten, om de voordelen van waterstoftherapie te ervaren.

Praktijk Marije Hoof

Kollum, Friesland.

https://www.praktijkmarijehoof.nl 

 

Sandy Hofman Pique

Na mijn opleidingen heb ik veel ervaring opgedaan als visagiste en schoonheidsspecialiste. Ik heb mezelf gespecialiseerd in wenkbrauwen (browbar Douglas) en make-up.  

Door diverse internationale opleidingen en cursussen te hebben gevolgd. Heb ik mij weten te specialiseren in verschillende PMU technieken. Het is dit totaalpakket waar ik mijn passie helemaal compleet mee heb gemaakt!'

Anti-aging Waterstof

PMU artist

https://www.sandybrowartist.com/

waterstof therapie Waterstofgas waterstof h2 H2 hydrogen waterstofgas therapie waterstof therapie waterstoftherapie

Hannah

Al een aantal jaar was ik aan het kijken naar een apparaat voor waterstof therapie, omdat ik het gevoel had, dat het wel eens iets goeds zou kunnen zijn tegen de pijn en vermoeidheid. Maar ja, de prijs hield me steeds tegen. Toen ik uiteindelijk had besloten, dat ik er toch achteraan zou gaan, werd het product, wat ik in eerste instantie had uitgezocht, me afgeraden. Ik woon in Oostenrijk en het apparaat, wat een kennis had, moest regelmatig voor reparatie en dat regelen vanuit Oostenrijk, was geen goed idee.

Ietwat gefrustreerd zette ik me weer aan de zoektocht en ineens dook daar de site van waterstoftherapie.nl met de  Aqua2heal op. Ik kon m’n ogen niet geloven… Zo’n prijsverschil! Meteen contact opgenomen met Marjan en als ik ergens in mijn leven geen spijt van heb… Na een uitgebreide en hele duidelijke uitleg van Marjan over het apparaat en hoe het werkt, heb ik meteen besloten het aan te schaffen.

In eerste instantie viel ik twee kilo af, zonder verder in mijn leven ook maar iets veranderd te hebben, wat voor mij al een groot wonder is. Daar is het bij gebleven, maar was voor mij meteen een teken: dit doet iets.

Na twee maanden gebruik heb ik minder pijn en meer energie. Dat op zich is al zo fijn. Maar er is nog iets en het gekke is, dat ik dat niet kan benoemen: ergens heel subtiel diep van binnen is iets veranderd, heel positief, wat ik niet kan grijpen, maar waar ik misschien nog wel het meest blij mee ben. Het klinkt gek, dat snap ik, maar misschien moet je het zelf voelen, om te kunnen snappen. Iedere ochtend word ik rond 4.30/5.00 wakker, stap uit mijn bed en ga 2 uurtjes ‘borrelen’, terwijl ik nog lekker terug onder de wol kruip.

Dat is het enige dat ik daadwerkelijk ‘doe’, om me stukken beter te voelen. Ik ben er zo blij mee. En hoewel ik in Oostenrijk woon, is de service van Marjan super. In het begin heb ik wat anders af moeten stellen en via de contactmogelijkheden die we tegenwoordig hebben, kreeg ik heel snel een reactie en verschillende voorstellen om het zelf te kunnen bijstellen. Het is ook een fijn gevoel, zelf iets te kunnen regelen en bijstellen als dat nodig is. Ik drink ook het met waterstof verrijkte water (ongeveer 2 glazen per dag), wat met het apparaat gemaakt kan worden en ook dat draagt mijns inziens bij aan de positieve resultaten.

En omdat ik zelf zo enthousiast ben, kunnen cliënten ook bij mij ‘borrelen’

Oosterijk.

Balance by Hands

MINDER PIJN, MEER ENERGIE EN BETER IN BALANS

Welkom op de site bij Balance by Hands gevestigd in Rijswijk.

In de praktijk kun je terecht voor  behandelingen en begeleiding ter preventie en herstel van klachten.
Bekijk de behandelingen hieronder.

Ben je om welke reden dan ook niet in staat om naar de praktijk te komen? Of wil je gewoon aan huis behandeld worden? Geen probleem! Onder “prijzen” vind je meer informatie hierover.

 

DRAGONFLY

 

Watervitalisator en behandelingen met de Aqua2heal 

The DRAGONFLY company is dedicated to water activation and vitalisation technology to create healthier water for plants, animals and humans. We actively advise our clients not to work with chemicals and other environmental disturbing techniques. We only work with organic and natural based solutions that are rooted in proven natural science. Obviously we are great supporters of regenerative agriculture and circular farming and processing concepts. And anything else that restores the natural balance on our planet.

https://www.dragonflywatersolutions.com/

 

 

CBD PRO NATURE

 

Al meer dan tien jaar heeft Wout de Groot een ware passie voor CBD-olie en –zalf. De bijzonder sterke geneeskracht van de producten spreekt hem zo aan. Niet verwonderlijk dus dat hij recent een zaak opende in de Graanbuurt in Giessenburg, CBD pro Nature, waar hij mensen helpt om meer ontspannen te leven. Hij heeft zich er volop in verdiept en draagt zijn liefde voor zijn producten en diensten graag uit.

Hier wordt ook behandeling gegeven met de Aqua2heal

https://cbdpronature.nl/index

 

waterstof therapie Waterstofgas waterstof h2 H2 hydrogen waterstofgas therapie waterstof therapie waterstoftherapie

Romé Vlugt

Master in Visual Art

Al jaren kampte ik met klachten als; druk in m’n hoofd, overdenken en snel vermoeid. Na ongeveer 1 maand merkte ik dat het in mijn hoofd een rustiger werd, maar voelde ik mij ook een stuk fitter! Ook mijn huid ging er op vooruit. Zo kon ik nog wel eens last hebben van puistjes en oneffenheden, maar ziet dit er nu een rustiger uit.

 

Mijn enthousiasme voor waterstof en de Aqua2Heal heb ik visueel vertaald in de video 'H2 in 2 minuten'. De video 'Brutus' legt op een laagdrempelige manier aan uit wat waterstof therapie voor je kan doen en hoe het je dus gezond kan maken! Ook ben ik verantwoordelijk geweest voor het logo en mag ik mijzelf met trots creatief vormgever noemen voor WaterstofTherapie.nl

http://romevlugt.com/

Zaandam

Santura

Natuurlijk gezond te Driebergen (nabij Utrecht) is een energieke gezondheidspraktijk waar ervaren behandelaars je helpen weer meer Energie en Vitaliteit te krijgen. Wij doen dit door jou te ondersteunen in jouw reinigingsproces, o.a. met behulp van Levend Bloed AnalyseDarmspoelingen en Begeleiding bij de Leverreiniging. Tevens zijn er regelmatig lezingen over voeding, gezondheid, bewustwording en boeiende workshops.

Voor meer informatie bel je naar: 0343-755 377

https://santura.nl/ 

Izak Riedijk

Master your Health werkt volgens de principes van de natuurgeneeskunde. Wij willen mensen met chronische gezondheidsvragen helpen aan de hand van kennis over de geneeskrachtige werking van natuurlijke bronnen. We zijn thuis in zowel de Chinese als de Indiase en Duitse natuurgeneeskundige tradities.

https://www.master-your-health.nl/

Alice de Heus

Als Holistisch Vitaliteit therapeut help ik mensen om hun zelfhelend vermogen te stimuleren en hun

gezondheid op een natuurlijke en holistische manier te optimaliseren. Ik geloof in het belang van het

bekijken van het geheel en niet enkel de symptomen. Door lichaam, geest en ziel te verbinden, streven we

naar balans en een gezond en gelukkig leven. Waterstof therapie is hier een methode voor, die over het

algemeen positieve effecten heeft op energie, vitaliteit, spijsvertering en immuunsysteem.

Je kunt bij mij verschillende vormen van waterstoftherapie ervaren, zoals tijdens een Voetreflex Plus

Experience, Bodyscan, Total Reset sessie, als Detox kuur en losse behandelingen. Voor meer informatie of

het maken van een afspraak, neem gerust contact op. Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden naar optimale

gezondheid en welzijn.

Vitale groet, Alice de Heus -

www.bewuztvitaal.nl

info@bewuztvitaal.nl - 06-40122864.

 

 

Veerle Bastaens  Gezondheidscoach

  • Algemeen suppletie advies
  • EMB bloedtest
  • Gezond ouder worden
  • Detox

veerlebastaens@gmail.com

Nieuwe Bevelsesteenweg(Kessel) 53
2560 Nijlen Belgie 

PentaPro

Brainergy is een traject waarin je met dynamische neurofeedback en je neurotransmitterprofiel de balans herstelt in je lichaam. Op deze manier werk je tegelijkertijd op bewust en onbewust niveau. Hierdoor merk je snel resultaat en komt het beste uit jezelf naar boven. 

Absrechtstraat 63
2729 AW Zoetermeer
info@PentaPro.nl

 

https://www.ademjeblij.nu/

Petra Assems. Adem je blij 

Essebaan 38, 2908 LK Capelle aan den IJssel

 

https://www.kambothuis.nl/

De Ziel van een natuurmedicijn kiest jou uit!

Essebaan 38, 2908 LK Capelle aan den IJssel