Ik voel geen gas uit de canule komen, of de flessen bubbelen niet.

 

Wanneer we de neusbril gebruiken, lijkt er geen gas uit te kunnen voelen komen.

Het gasvolume is te klein in vergelijking met wat u normaal inademt, dus het is normaal dat u geen gas voelt ontsnappen.

De enige praktische manier om te weten of er gas uit de canule komt, is door de neusbril onder water te dompelen, of tegen uw tandvlees of bovenlip te houden. Wanneer in water, zal maar uit één staafje borrelen, welke de minste weerstand heeft onder water.

Er borrelt geen gas in de flessen, of bij de neusbril onder water gehouden en er komen geen luchtbellen uit.

Dit is niet normaal. U heeft een gaslek, waarschijnlijk door de doppen van de eerste of tweede plastic fles. Controleer of de sluiting goed zit, het rubberen ringetje en schroef meerdere malen de dop opnieuw op. 

Als de eerste plastic fles niet bubbelt is er een gaslek in de slang naar de eerste fles (dit komt eigelijk niet voor)

Wanneer de tweede plastic fles niet bubbelt maar wel de eerste, dan is het altijd zo dat de sluiting van de eerste fles niet goed zit. Gas ontsnapt er uit de eerste fles. 

Wanneer de slang niet bubbelt om water te verrijken met gas, lekt de tweede dop. Als de tweede fles bubbelt maar het water in het karaf niet, is het altijd de dop!

 

Wanneer je de Aqua2Heal aanzet en het water begint niet onder in de fles te bubbelen, vult de fles zich met gas!

Dit bouwt druk op in de fles.

Zet de machine uit en laat de druk weglopen door de dop te ontsluiten. Dit geeft hetzelfde effect als een fles frisdrank openen waaruit gas ontsnapt.

 

Zie bestand:

 

Gebruiksaanwijzing Aqua 2 Heal En Fotos 1