Het waterstof apparaat zet met elektriciteit water (H2o) om in Waterstofgas (H2) en Zuurstof o2. Dit mengsel van gassen word Brown's gas of Knalgas genoemd. Knalgas is brandbaar, roken of open vuur is dus verboden wanneer de Aqua2Heal machine aan staat.

 

Wij krijgen véél mail of vragen, waarvan de meeste antwoorden hieronder te vinden zijn. Omdat we de machines zo betaalbaar mogelijk willen houden en er bij aanschaf een gedegen uitleg wordt gegeven is eventuele naservice altijd per mail en antwoorden wij binnen 5 werkdagen. Bij aanschaf van de Aqua2Heal ontvangt u per mail een uitgebreide gebruiksaanwijzing en het onderhoudsadvies.

Deze zijn ook te raadplegen onderaan deze pagina. 

1 jaar garantie op de machine, geen doppen, bruisstenen en flessen. In geval van schade of breuk kunnen deze besteld worden in de shop en worden nagestuurd.

Service aan huis is mogelijk vanaf €150 voorrijkosten. Boven de 120 km €0,39 per km

 

 

Hier hebben we een aantal van de  apparaten op een rij gezet die ook geschikt zijn voor waterstof therapie. Het grote prijsverschil van de Aqua2heal zit in de eenvoud, geen lampjes of ingebouwde klok. Ons sterven is om de machines zo betaalbaar mogelijk te houden.

 

Het gebruik van de Aqua2Heal is voor eigen risico van de gebruiker, bij ontvangst tekenen beide partijen dan ook een overeenkomst waarin staat dat waterstoftherapie.nl niet aansprakelijk worden gehouden voor ongevallen met de Aqua2Heal.

 

 

 

waterstof therapie Waterstofgas waterstof h2 H2 hydrogen waterstofgas therapie waterstof therapie waterstoftherapie

De Aqua2Heal machine kan tot 75 liter gas per uur produceren, maar blijft daar ver onder voor gezondheidsredenen. De machine wordt gevuld met een mengsel van gedemineraliseerd water en 20 gram loog, waardoor de druk onder de 10 amperé blijft.

Voor gezondheidsredenen is de machine op enkele manieren aangepast: Ten eerste het gebruik van natronloog in de elektrolyt oplossing. Hierbij gebruiken we slechts twee theelepels, (20 gr) terwijl anderen machines wel 100 tot 150 gram natronloog gebruiken. Dat is niet nodig, aangezien de nuttige effecten van het Brown's gas al plaats vinden bij 2 procent, of minder.

 

waterstof therapie Waterstofgas waterstof h2 H2 hydrogen waterstofgas therapie waterstof therapie waterstoftherapie

De neusbril kan aangesloten worden op de laatste fles die u wilt gebruiken. Als u flessen laat bubbelen voor drinkwater met kraanwater, raad ik aan om eerst die flessen een paar minuten te laten bubbelen zonder het gas te ademen. Mocht er dan chloor, of iets anders in het kraanwater zitten dan is dat er na een paar minuten uit gebubbeld, en kunt u veilig de neusbril gebruiken en het gas ademen.