Medische disclaimer

Medische Disclaimer De uitspraken op deze website zijn niet beoordeeld, noch goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid, Sport en Welzijn, de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd, de Centrale Commissie Mens gebonden Onderzoek, het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu of enig andere overheidsinstantie, medische organisatie of farmaceutisch bedrijf.

De hier aangeboden producten zijn niet officieel goedgekeurd voor het diagnosticeren, het behandelen, het genezen of het voorkomen van welke ziekte dan ook. Indien u zwanger bent, medicijnen gebruikt of een medische aandoening heeft (een donororgaan) raadpleeg dan uw huisarts voordat u aan Waterstof Therapie begint.

De informatie op deze site is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld als vervanging voor het advies van uw arts of andere beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg of enige informatie op of in een productetiket of verpakking.

U mag de informatie op deze site niet gebruiken voor diagnose of behandeling van een gezondheidsprobleem of voor het voorschrijven van medicijnen of andere behandelingen.

Raadpleeg altijd een zorgverlener voordat u met een dieet, lichaamsbeweging of suppletie-programma begint, voordat u medicijnen gebruikt, of als u een gezondheidsprobleem heeft of vermoedt te hebben

U mag niet stoppen met het innemen van medicijnen zonder eerst uw arts te raadplegen.

Zoals individuen verschillen, zo zullen de resultaten ook verschillen. Hoewel we ALLEEN natuurlijke ingrediënten gebruiken, moet u altijd uw arts raadplegen voor risico's die verband houden met voedingssupplementen en uw specifieke gezondheidsproblemen en/of allergieën.

Om juridische redenen moeten we vooraf vermelden dat de Aqua2heal nog niet is gedefinieerd als een medisch hulpmiddel en daarom wettelijk niet kan worden aanbevolen voor menselijk gebruik.

Zie deze link voor meer informatie.

Legaal gebruik zou zijn voor planten, vissen, vogels en andere zoogdieren.

Honderden wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat het veilig is voor planten en dieren om te drinken en te ademen . 

Huidige studies bewijzen dat mensen dezelfde voordelen hebben als bewezen voor planten en dieren.  

Opmerking: een onderzoek van alle onderzoeken (ook op mensen) toont GEEN negatieve bijwerkingen van waterstof, alleen positieve voordelen.  

 

Houd er rekening mee dat we geen medische claims doen. We bieden je alleen een plek om meer te weten te komen over browns gas en om de verhalen van mensen te horen.

 
Algemene Voorwaarden Waterstoftherapie
Word – 16,4 KB 155 downloads