Marjan van Waterstoftherapie Waterstof therapie H2. Betaalbaar in aanschaf € 649,- Voor behandelingen van waterstofgas inhaleren in uw eigen huis.  Waterstof H2 het kleinste molecuul, met grootse impact op je gezondheid! Waterstof geeft direct energie, be

Marjan

Door mijn achtergrond als therapeut maar ook mijn grote nieuwsgierigheid naar kennis en nieuwe ontwikkelingen, kwam waterstof op mijn pad. Ik werd zo enthousiast van het gebruik, had echt het gevoel dat ik een wonder-machine in handen had!

Dit moeten veel meer mensen weten, maar de machines online zijn duur en het begrip nog zo onbekend dat de drempel erg hoog is. Ik kwam na lang zoeken een slimme bioloog tegen die een enorme voorliefde heeft om voor-zo-veel mogelijk mensen een machine te maken die betaalbaar blijft. 

Hoe gepassioneerder ik werd, hoe meer mensen om mij heen het enthousiasme oppikte, dit motiveerde ons nog meer om verschillende behandeldisciplines bij elkaar te voegen. Waterstof is zo veelomvattend en breed inzetbaar, een grote verrijking voor welke therapievorm dan ook!

 

Naast mijn therapeutische achtergrond als homeopaat, kinesioloog, NLP en ook meer dan 15 jaar werkzaam als drama-docent/regisseur, met acteurs met een verstandelijke beperking, psychische of niet-aangeboren hersenletsel. De uitwerking van disciplines combineren, hebben zeer versterkend gewerkt, regie over jezelf, gezondheid en je leven!

https://www.waterstoftherapie.nl/

Medemblik

Bas van der Sluis

Wanneer mensen de Aqua2heal laten bezorgen of willen afhalen in Zaandam zal ik u zo informatief mogelijk, mijn kennis delen over de fascinerende werking van waterstof. 

 

Daarnaast support ik als webdeveloper een combinatie van taken waar zowel technisch als creatief, voor en achter de schermen bij waterstoftherapie.nl 

 

Waterstof vindt ik indrukwekkend, een lichaamseigen en meest voorkomende atoom die je kunt aanvullen, door simpel te ademen of drinken. Ik gebruik dan ook waterstof preventief en merk duidelijk cognitieve verbetering.

 

Ik kom dus graag bij mensen thuis, zie resultaten, hoor mooie en ontroerende verhalen! 

 

https://www.waterstoftherapie.nl/

Zaandam 

Marlies van Waterstoftherapie waterstof therapie H2 waterstofgas therapie waterstoftherapie waterstofgas therapie waterstof

Marlies Mol

Als vitaliteitscoach weet ik hoe belangrijk het is voor ieder mens is, om regie op eigen leven te ervaren. Soms voelt het dat de omstandigheden je leven bepalen maar als je middels begeleiding naar alle aspecten van je leven kijkt, zul je zelf ontdekken dat je altijd een keuze hebt. Dit geeft een gevoel van enorme vrijheid. Om dit te bereiken is het enige wat nodig is: open en eerlijk naar alles wat bij jou hoort durven kijken: je bent namelijk al helemaal goed zoals je bent.

 

Toen ik Marjan leerde kennen, vertelde ze me over haar passie: de voordelen van het gebruik van waterstof onder een breed publiek bekend maken. Middels de verkoop van de Aqua2Heal, is het voor een ieder binnen handbereik om hier mee aan de slag te kunnen. Voor mij voelde het direct goed.

Mijn ervaring is dat ik een veel zachtere huid heb gekregen, ik meer rust ervaar en dat ik helderder van geest ben. Tevens is een ontstekking in mijn sinus (waar ik al enige tijd mee loop) een stuk verbeterd. Ik werd hier heel enthousiast van en heb de Aqua2Heal aangeschaft. Ik gebruik deze zelf een aantal keer per week.

Binnen mijn vitaliteitscoaching bied ik mijn cliënten nu geheel vrijblijvend het gebruik van waterstof aan! Tijdens de coaching zorgt dit voor meer ontspanning en een helderdere geest: waardoor de gesprekken gemakkelijker verdiepen.

http://www.loods11.nu/

Abbekerk 

waterstof therapie Waterstofgas waterstof h2 H2 hydrogen waterstofgas therapie waterstof therapie waterstoftherapie

Nadja Ludwina van Beek

Orthomoleculair natuurvoeding coach

Ik kwam zelf met waterstofgas in contact door bijscholing en werd zo enthousiast over het gebruik van waterstofgas.


Besloot daarom ook om in mijn praktijk waterstofgas te gaan aanbieden, om bijvoorbeeld de supplementen die i

Dek voorschrijf beter op te laten nemen.

Door prijzen te vergelijken kwam ik gelukkig bij https://www.waterstoftherapie.nl/ terecht

Ik begeleid verschillende cliënten en merk doormiddel waterstofgas behandeling sneller aanslaan. 
Bij mijn partner word door de behandeling van waterstofgas zijn jicht in combinatie met zijn dieet en suppletie sneller uit zijn lichaam verwijderd
https://natuurvoedingcoach.com/

Den Helder

waterstof therapie Waterstofgas waterstof h2 H2 hydrogen waterstofgas therapie waterstof therapie waterstoftherapie

Romé Vlugt

Master in Visual Art

Al jaren kampte ik met klachten als; druk in m’n hoofd, overdenken en snel vermoeid. Na ongeveer 1 maand merkte ik dat het in mijn hoofd een rustiger werd, maar voelde ik mij ook een stuk fitter! Ook mijn huid ging er op vooruit. Zo kon ik nog wel eens last hebben van puistjes en oneffenheden, maar ziet dit er nu een rustiger uit.

 

Mijn enthousiasme voor waterstof en de Aqua2Heal heb ik visueel vertaald in de video 'H2 in 2 minuten'. De video 'Brutus' legt op een laagdrempelige manier aan uit wat waterstof therapie voor je kan doen en hoe het je dus gezond kan maken! Ook ben ik verantwoordelijk geweest voor het logo en mag ik mijzelf met trots creatief vormgever noemen voor WaterstofTherapie.nl

http://romevlugt.com/

Zaandam

Waterstoftherapie waterstof therapie H2 waterstofgas therapie waterstoftherapie waterstofgas therapie waterstof

Coby Koers 

In mijn zoektocht naar manieren om gezondheid positief te beïnvloeden las ik een artikel over waterstoftherapie.

 

Mijn interesse was gewekt! ik heb verschillende onderzoeksverslagen gelezen en ben op zoek gegaan naar een goede machine en heb deze gevonden.

Ik ben deze eerst zelf gaan gebruiken en merkte op meerdere aspecten een positief effect op mijn eigen gezondheid en welbevinden. Ook in mijn directe omgeving heb ik mensen laten ervaren wat waterstof voor hun gezondheid kan betekenen. Ook zij ervaren een heilzaam effect.

De machine van Aqua2Heal doet wat het belooft

Vanuit deze ervaring wil ik ook graag andere mensen, de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van deze therapie.
Het kan als enkelvoudige therapie maar ook gecombineerd met Ayurveda, bioresonantie of een orthomoleculair voedings- consult.

Voor meer informatie kijk op

http://www.gezondenwelkoers.n

Venlo

waterstof therapie Waterstofgas waterstof h2 H2 hydrogen waterstofgas therapie waterstof therapie waterstoftherapie

Hannah

Al een aantal jaar was ik aan het kijken naar een apparaat voor waterstof therapie, omdat ik het gevoel had, dat het wel eens iets goeds zou kunnen zijn tegen de pijn en vermoeidheid. Maar ja, de prijs hield me steeds tegen. Toen ik uiteindelijk had besloten, dat ik er toch achteraan zou gaan, werd het product, wat ik in eerste instantie had uitgezocht, me afgeraden. Ik woon in Oostenrijk en het apparaat, wat een kennis had, moest regelmatig voor reparatie en dat regelen vanuit Oostenrijk, was geen goed idee.

Ietwat gefrustreerd zette ik me weer aan de zoektocht en ineens dook daar de site van waterstoftherapie.nl met de  Aqua2heal op. Ik kon m’n ogen niet geloven… Zo’n prijsverschil! Meteen contact opgenomen met Marjan en als ik ergens in mijn leven geen spijt van heb… Na een uitgebreide en hele duidelijke uitleg van Marjan over het apparaat en hoe het werkt, heb ik meteen besloten het aan te schaffen.

In eerste instantie viel ik twee kilo af, zonder verder in mijn leven ook maar iets veranderd te hebben, wat voor mij al een groot wonder is. Daar is het bij gebleven, maar was voor mij meteen een teken: dit doet iets.

Na twee maanden gebruik heb ik minder pijn en meer energie. Dat op zich is al zo fijn. Maar er is nog iets en het gekke is, dat ik dat niet kan benoemen: ergens heel subtiel diep van binnen is iets veranderd, heel positief, wat ik niet kan grijpen, maar waar ik misschien nog wel het meest blij mee ben. Het klinkt gek, dat snap ik, maar misschien moet je het zelf voelen, om te kunnen snappen. Iedere ochtend word ik rond 4.30/5.00 wakker, stap uit mijn bed en ga 2 uurtjes ‘borrelen’, terwijl ik nog lekker terug onder de wol kruip.

Dat is het enige dat ik daadwerkelijk ‘doe’, om me stukken beter te voelen. Ik ben er zo blij mee. En hoewel ik in Oostenrijk woon, is de service van Marjan super. In het begin heb ik wat anders af moeten stellen en via de contactmogelijkheden die we tegenwoordig hebben, kreeg ik heel snel een reactie en verschillende voorstellen om het zelf te kunnen bijstellen. Het is ook een fijn gevoel, zelf iets te kunnen regelen en bijstellen als dat nodig is. Ik drink ook het met waterstof verrijkte water (ongeveer 2 glazen per dag), wat met het apparaat gemaakt kan worden en ook dat draagt mijns inziens bij aan de positieve resultaten.

En omdat ik zelf zo enthousiast ben, kunnen cliënten ook bij mij ‘borrelen’

Oosterijk.

Sandy Hofman Pique

Na mijn opleidingen heb ik veel ervaring opgedaan als visagiste en schoonheidsspecialiste. Ik heb mezelf gespecialiseerd in wenkbrauwen (browbar Douglas) en make-up.  

Door diverse internationale opleidingen en cursussen te hebben gevolgd. Heb ik mij weten te specialiseren in verschillende PMU technieken. Het is dit totaalpakket waar ik mijn passie helemaal compleet mee heb gemaakt!'

Anti-aging Waterstof

PMU artist

https://www.sandybrowartist.com/

 

Marije Hoof – Orthomoleculair therapeut 

  • EMB test
  • Voedings- , leefstijl en supplementenadvies
  • Orthomoleculaire therapie voor kinderen
  • Preventieve gezondheidscheck
  • Vitamine-D bepaling

Vanuit mijn vakgebied als orthomoleculair epigenetisch therapeut probeer ik mee te bewegen met de nieuwste ontwikkelingen in mijn praktijk.

Eerder had ik over waterstoftherapie gelezen en kwam dit onderwerp tijdens meerdere scholingen aanbod. Het trok mijn interesse en leergierig als ik ben ging ik mij er verder in verdiepen. Ik werd ontzettend enthousiast over deze behandelmethode omdat het zo breed inzetbaar is.

Zo kwam ik terecht op de website van waterstoftherapie.nl. Zij gaven mij de mogelijkheid en hiermee ook mijn cliënten, om de voordelen van waterstoftherapie te ervaren.

Praktijk Marije Hoof

Kollum, Friesland.

https://www.praktijkmarijehoof.nl 

 

Bertil de Klyn, Arts,

is lid van AVIG en KNMG 

Chirurgie en gynaecologie ged. 2 jaar
Huisarts geweest gedurende 15 jaar.
Praktijk voor natuurgeneeskunde en NTTT sinds 1990. Opgeleid in antroposofische geneeskunst, homeopathie, acupunctuur, orthopedische geneeskunde  en natuurgeneeskunde.
Actief in onderzoek sinds 2006.

https://cvhg.nl/

Ellecom 

Veerle Bastaens  Gezondheidscoach

  • Algemeen suppletie advies
  • EMB bloedtest
  • Gezond ouder worden
  • Detox

veerlebastaens@gmail.com

Nieuwe Bevelsesteenweg(Kessel) 53
2560 Nijlen Belgie 

 

Healthy Balance® Almere

Healthy Balance werkt vanuit de holistische gedachte dat lichaam en geest één zijn.

Er zijn steeds meer invloeden van buitenaf die het lichaam uit balans kunnen brengen, zoals:
stress, straling, voedingsmiddelen, luchtverontreiniging, etc.

Wij hopen met onze behandelingsmethodes het evenwicht weer te herstellen.

https://www.healthybalance.nl/?m=1

 

Santura

Natuurlijk gezond te Driebergen (nabij Utrecht) is een energieke gezondheidspraktijk waar ervaren behandelaars je helpen weer meer Energie en Vitaliteit te krijgen. Wij doen dit door jou te ondersteunen in jouw reinigingsproces, o.a. met behulp van Levend Bloed AnalyseDarmspoelingen en Begeleiding bij de Leverreiniging. Tevens zijn er regelmatig lezingen over voeding, gezondheid, bewustwording en boeiende workshops.

Voor meer informatie bel je naar: 0343-755 377

https://santura.nl/ 

PentaPro

Brainergy is een traject waarin je met dynamische neurofeedback en je neurotransmitterprofiel de balans herstelt in je lichaam. Op deze manier werk je tegelijkertijd op bewust en onbewust niveau. Hierdoor merk je snel resultaat en komt het beste uit jezelf naar boven. 

Absrechtstraat 63
2729 AW Zoetermeer
info@PentaPro.nl

Binnenkort meer adressen of distributie punten in het land. 

Wilt u op deze pagina vermeld als Arts/Therapeut of distributeur

info@waterstoftherapie.nl