Is het gedestilleerde of gedemineraliseerd water wat in de Aqua2heal gaat? 

 

Ja, het normale gedestilleerde of gedemineraliseerd water is goed.
Hoe zuiverder het water, hoe beter alles zal presteren. 
Er zal zich meer slib in de machine vormen met minder zuiver water, waardoor er vaker moet worden schoongemaakt. 
Een ​​goede optie is een waterdestilleerder te kopen. Voor het vullen van de  RVS en plastic flessen kunt u zuiver water zoals mineraalwater gebruiken, niet perse gedestilleerde of gedemineraliseerd.

 

 

Zuiver water van Yumeau 

We worden als mens meer dan ooit blootgesteld aan gifstoffen in ons drinkwater, medicijn resten en zelfs lood.

 

Wij van waterstoftherapie adviseren https://yumeau.nl/  Gezuiverd water, vrij van ongewenste stoffen, maar wel met de nodige mineralen. (voor de duidelijkheid, dit is dus niét gedestilleerde of gedemineraliseerd water, daar zijn namelijk de mineralen uit gehaald) 

Het Yumeau water filtersysteem bestaat uit vier handgemaakte delen, gedraaid van klei, is een exclusief en zeer hoogwaardig product. Op kleine schaal en lokaal gemaakt en met een eigen design. Maar nog belangrijker de kwaliteit van het water, het gebruikte filter is betrouwbaar en van de zeer hoge kwaliteit. Gemaakt door Doulton (Engeland), die al bijna 200 jaar ervaring heeft met het maken van deze filters. Zij testen de kwaliteit van de filters regelmatig in hun eigen laboratorium. Hiermee kan de kwaliteit hoog worden houden. Doulton filters zijn ook met zeer goede filterresultaten getest gedurende de volledige gebruiksduur van 2.000 liter.

Het filter heeft een witte buitenkant die ook van klei is gemaakt. Het heeft poriën met een diameter tussen de 0,5 tot 0,8 micron (een mensenhaar heeft een diameter tussen de 10 en 100 micron). Bacteriën kunnen niet door deze poriën heen. Daarnaast wordt hun groei binnen de kelk afgeremd door het colloïdaal zilver dat in de keramiek is verwerkt. Aan de binnenzijde heeft het filter korrels van geactiveerd koolstof van kokosnoot. Door de toevoeging van het mineraal Wollastoniet wordt de pH van het water verhoogd en smaakt het zachter en lekkerder. Het filter laat de mineralen in het water door die belangrijk zijn voor ons lichaam. 

 

Dit alles draagt bij om het oxideren van onze cellen tegen te gaan, wij bestaan tenslotte uit meer dan 70% uit water.