Waterstof therapie bij behandeling van kanker

Waterstof oefent anti-oxiderende en ontstekingsremmende effecten uit die kunnen worden gebruikt om kanker onder controle te houden, waarvan het optreden en de progressie nauw verband houden met per-oxidatie en ontsteking. (We weten uit verschillende wetenschappelijke onderzoek dat 85-90% van alle moderne gezondheidsklachten en ziektes hun oorsprong hebben door een energietekort in de cel, oftewel oxiderende cellen)

Lees meer »

H2 Waterstoftherapie als een opkomend therapeutisch medisch gas voor neuro-degeneratieve ziekten

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=hydrogen+gas+parkinson

Effecten van moleculaire waterstoftherapie op verschillende ziekten zijn gedocumenteerd voor 63 ziektemodellen en ziekten bij de mens in de afgelopen vierenhalf jaar. 

De meeste onderzoeken zijn uitgevoerd op knaagdieren, waaronder twee modellen van de ziekte van Parkinson en drie modellen van de ziekte van Alzheimer. 

Opvallende effecten worden vooral waargenomen bij door oxidatieve stress veroorzaakte ziekten, waaronder neonatale cerebrale hypoxie; Ziekte van Parkinson; ischemie / reperfusie van ruggenmerg, hart, long, lever, nier en darm; transplantatie van longen, hart, nieren en darmen. 

 

Knaagdieren en mensen kunnen een kleine hoeveelheid waterstof opnemen door waterstofrijk water te drinken, maar er worden duidelijke effecten waargenomen. Ten tweede produceren darmbacteriën bij mensen en knaagdieren een grote hoeveelheid waterstof, maar een toevoeging van een kleine hoeveelheid waterstof vertoont duidelijke effecten. 

 

Orale toediening van waterstofwater verbetert de ziekte van Parkinson (PD) bij ratten, muizen en mensen. We hebben eerder gemeld dat het aantal vermoedelijke waterstof producerende bacteriën in de darmmicrobiota laag is in PD in vergelijking met controles. We hebben ook gemeld dat de hoeveelheid waterstof die wordt geproduceerd door inname van lactulose laag is bij PD-patiënten. 

Het aantal waterstof producerende darmbacteriën kan in verband worden gebracht met de ontwikkeling en progressie van PD. Verdere studies zijn nodig om het gunstige effect ervan te bewijzen. 

 

Waterstoftherapie.nl 

Aqua2Heal.com

Lees meer »

H2 Waterstoftherapie Positieve effecten van baden met waterstof in water bij patiënten met psoriasis.


https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29795283/

Psoriasis, parapsoriasis en plaques zijn chronische inflammatoire huidziekten, die beide een therapeutische uitdaging vormen in de dagelijkse praktijk en de kwaliteit van leven nadelig beïnvloeden. 

Van reactieve zuurstofsoorten is aangetoond dat ze betrokken zijn bij de pathogenese van chronische ontstekingsziekten. We melden nu dat waterstofwater, een effectieve ROS-wegvanger, een significante en snelle verbetering heeft in de ernst van de ziekte en de kwaliteit van leven voor patiënten met psoriasis, parapsoriasis en plaques. 

In week 8 onthulde onze parallel gecontroleerde studie dat 24,4% van de patiënten (10/41) die baden met waterstof en water een verbetering van ten minste 75% behaalden in de Psoriasis. De significante verbetering van jeuk werd ook waargenomen. Bovendien werd een volledige respons waargenomen bij 33,3% van de patiënten (2/6) met parapsoriasis en plaques en een gedeeltelijke respons bij 66,7% (4/6) in week 8.

Onze bevindingen suggereerden dat badtherapie met waterstof en water zou kunnen voldoen aan de onvervulde behoefte aan deze chronische inflammatoire huidziekten.

 

Wat het onderzoek niet vermeld is het inademen van het gas. Wat we natuurlijk wel weten is dat waterstof H2 ademen helend werkt. Natuurlijk kun u ook de Aqua2Heal naast uw bad neerzetten en dit een enige tijd te laten bubbelen.

 

 

Lees meer »