Molecular Hydrogen Institute (MHI) heeft een lijst wetenschappelijke studies UpToDate

 

Molecular Hydrogen Institute (MHI) is een wetenschappelijke non-profitorganisatie met een zeer gewaardeerd adviespanel dat bestaat uit professoren, onderzoekers en andere vooraanstaande academici. MHI is de belangrijkste autoriteit op het gebied van moleculaire waterstof en heeft drie hoofddoelstellingen:

  • waterstofonderzoek bevorderen, promoten en publiceren.
  • het opleiden van overheids-, medische, wetenschappelijke en politieke professionals/organisaties.
  • orkestreer de waterstofbeweging en behoud de integriteit van waterstofonderzoek en waterstofproducten.

Waterstof therapie behoort tot één van de meest innovatiefste behandelingsmethoden.

De afgelopen tien jaar is er veel onderzoek gedaan naar het effect van waterstofgas op onze gezondheid. Honderden studies wijzen erop dat het helpt bij vele aandoeningen: van alzheimer tot gewrichtsontsteking, en van kanker tot stemmingsstoornissen.

 

In 2019 werd de opzienbarende ontdekking gedaan dat dit gas schade aan het hart kan genezen na bijvoorbeeld een hartinfarct.

Toen eenmaal aanvullende waterstof als voedingsstof werd 'ontdekt', was er een enorme golf van empirisch en anekdotisch bewijs dat medische wetenschappers ervan overtuigde het te bestuderen.

 

H2 en de 'telomeer' lengte

Telomeren zijn de uiteinden van een chromosoom, de DNA-molecuul. De stabiliteit van de telomeren lijkt essentieel voor het voorkomen van celdood of cel overgroei. Telomerase is een enzym dat de sterkte van telomeren verhoogt.

Studies tonen aan dat moleculaire waterstof de telomerase-activiteit positief beïnvloedt. Waterstof leent zich dus om veroudering tegen te gaan.

In een studie gepubliceerd in het  American Journal of Food and Nutritionleest u dat door Waterstof de telomerase-activiteit toeneemt. Daarom vertoont het een groot potentieel als het gaat om voordelen tegen veroudering.

 

Doormiddel van elektriciteit zet de Aqua2Heal, water (H2o) om in waterstofgas, zuurstof H2 - o2

Dit mengsel van gassen wordt ook wel Brown's gas of knalgas genoemd. Bij wetenschappelijke studies naar de effecten van waterstofgas word vaak Brown's gas geademd, maar soms ook alleen puur waterstofgas. De beste resultaten voor de gezondheid zijn te bereiken door het Brown's gas te ademen en water te drinken dat is verrijkt met dit gas.

 

Materie heeft 4 fasen; vast, vloeibaar, gas en plasma. ExW is water dat extra elektronen heeft opgenomen om een ​​negatief geladen plasmafase van water te worden. De ExW stelt 'Waterstof Therapie' boven alle 'gewoon waterstof'-technologieën omdat het het lichaam de energie geeft die het nodig heeft om zichzelf te genezen.