H2 Waterstoftherapie Positieve effecten van baden met waterstof in water bij patiënten met psoriasis.


https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29795283/

Psoriasis, parapsoriasis en plaques zijn chronische inflammatoire huidziekten, die beide een therapeutische uitdaging vormen in de dagelijkse praktijk en de kwaliteit van leven nadelig beïnvloeden. 

Van reactieve zuurstofsoorten is aangetoond dat ze betrokken zijn bij de pathogenese van chronische ontstekingsziekten. We melden nu dat waterstofwater, een effectieve ROS-wegvanger, een significante en snelle verbetering heeft in de ernst van de ziekte en de kwaliteit van leven voor patiënten met psoriasis, parapsoriasis en plaques. 

In week 8 onthulde onze parallel gecontroleerde studie dat 24,4% van de patiënten (10/41) die baden met waterstof en water een verbetering van ten minste 75% behaalden in de Psoriasis. De significante verbetering van jeuk werd ook waargenomen. Bovendien werd een volledige respons waargenomen bij 33,3% van de patiënten (2/6) met parapsoriasis en plaques en een gedeeltelijke respons bij 66,7% (4/6) in week 8.

Onze bevindingen suggereerden dat badtherapie met waterstof en water zou kunnen voldoen aan de onvervulde behoefte aan deze chronische inflammatoire huidziekten.

 

Wat het onderzoek niet vermeld is het inademen van het gas. Wat we natuurlijk wel weten is dat waterstof H2 ademen helend werkt. Natuurlijk kun u ook de Aqua2Heal naast uw bad neerzetten en dit een enige tijd te laten bubbelen.

 

 

Waterstoftherapie

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.