Waterstof Essentie van Leven 

Water en zuurstof zijn de twee basiselementen van het leven. Dat alles is gemaakt van waterstof. Ons lichaam (zoals het heelal) bestaat grotendeels uit waterstof in volume. 

Waterstof is essentieel voor de duizenden chemische processen in ons lichaam. 

Ons lichaam heeft waterstof nodig! 

Zowel in elementaire als in ion-vorm, maar er zit een addertje onder het gras...  Waterstof is niet gemakkelijk te verkrijgen. Waterstof hecht zich aan andere atomen om allerlei verschillende moleculen te maken. Ons lichaam heeft dus het vermogen ontwikkeld om waterstof  'te maken' door moleculen te splitsen.

Een andere belangrijke bron van waterstof zijn de bacteriën in onze darmen. Normaal halen we onze waterstof uit onze darmbacteriën die voedsel afbreken. Maar de darmbacteriën die specifiek waterstof afgeven, zijn vernietigd door chemicaliën, antibiotica, medicatie en bewerkt voedsel, dus de meesten van ons zijn 'uitgehongerd' en drastisch opzoek naar waterstof. In een wanhopige poging om deze 'hongersnood' te overleven, sluit ons lichaam onze regeneratie en het meeste van ons immuunsysteem af, wat resulteert in ziekte en een slechte kwaliteit van leven. (Zie de rol van H2


Het punt is dus, naarmate we ouder worden of ziekte te verduren krijgen, moet dit worden gezien als uitdroging en verstikking op celniveau. (Zie de rol van Nrf2)

Een tekort aan water en zuurstof moet dus worden opgelost. Door gebrek aan energie, als verminderde 'splitsing-mechanismen' om waterstof te krijgen, die we nodig hebben om te genezen en gezond te blijven.

Door waterstof H² en zuurstof O² in te ademen, geven we het lichaam de kans om deze essentiële levens ondersteunende elementen te verwerven zonder energie te hoeven spenderen. En we omzeilen potentieel verstoorde 'splitsing-mechanismen'

 

Wat kunnen wij, dieren en planten verwachten van de levensmotor Waterstof H2 - Zuurstof o2?

Een verbeterde gezondheid!

 

 

Waarom waterstof H2 zo slim is, je energie geeft en ontstekingsremmend werkt!