Waarom is Aqua2Heal beter dan alleen waterstof? (link)

Waarom zou je de Aqua2Heal moeten aanschaffen, boven de andere mogelijkheden die er zijn? 'andere' waterstof opties voor gezondheid Mensen die onderzoek doen en vergelijken, zien zonder problemen in dat de Aqua2Heal alle andere opties voor praktisch en therapeutisch gebruik overtref. Daarnaast is de Aqua2Heal goedkoper is dan veel opties die niet dezelfde veiligheids- of functionele kenmerken hebben.

Kan waterstof Heen koolmonoxide meter instellen?  

Ja, het is mogelijk wanneer u een waterstofmachine gebruikt in een kamer met een koolmonoxide meter, deze de sensor hiervan kan instellen. De sensoren gaan werken wanneer lucht de sensor binnenkomt, vervolgens ondergaan ze een elektrochemische reactie die een verandering in de elektrische output van de sensor veroorzaakt. Deze sensoren zijn meestal ontworpen om de effecten van storende verontreinigingen te minimaliseren, waardoor de metingen zo voor het gas zo specifiek mogelijk zijn. Zo kan elke verandering van de sensor worden ingesteld. Het is duidelijk wetenschappelijk gedocumenteerd dat waterstof als een antioxidant in het lichaam werkt en duidelijk zeer veilig is om in te ademen, maar deze sensoren kunnen geen onderscheid maken tussen waterstof en koolmonoxide.

Hoeveel druk of liter produceert de Aqua2Heal? 

Het apparaat kan tot 75 liter gas per uur produceren, en bouwt voor gebruik een druk op tot 20 Psi, dat is ongeveer 1.37 Bar. Als die druk is bereikt stopt de electrolyse en word er niet meer gas geproduceerd. Een extra veiligheid doormiddel de overdrukventiel aan de rvs fles. U kunt dit zien doordat de Ampere meter naar 0 gaat. Daarnaast kunt u het ook horen, doordat de koelvin stopt met draaien. Als de druk daalt start de elektrolyse vanzelf weer op. 

Hoe veilig is het om in te ademen?

Mogelijk, als de machine te ver gevuld word met electrolyt, dat er een klein beetje loog damp met het Brown's gas mee komt. Dat zal dan vooral in de stalen fles achterblijven die aan de voorkant van de machine zit. Dit word er vervolgens uitgefilterd door de eerste fles, de bubbel fles die is aangesloten aan de machine. Het gas dat uit deze fles komt is gezuiverd, zeer veilig en kan dan worden gebruikt om in te ademen, maar ook drinkwater te verrijken met waterstof of beide. Om drinkwater te maken kan je na de eerste bubbel fles nog een tweede fles aansluiten.  

Is het inademen van waterstof veilig? 

De eerste publicatie over het koppelen van waterstof aan gezondheid werd gemaakt in 1888, in 2007 werd een publicatie gemaakt waarin is aangetoond dat waterstof werkt als een therapeutische antioxidant. Er zijn meer dan 700 wetenschappelijke onderzoeksdocumenten over waterstof voor de gezondheid. In al die tijd zijn er geen bijwerkingen en nul sterfgevallen geconcludeerd.

Je lichaam bestaat voor 10% uit waterstof, verse groenten en fruit bevatten ook van nature al waterstof, de lucht die we inademen bevat 0,0001% waterstof eigenlijk adem je het dus je hele leven al in.  Je lichaam bevat en verbruikt dus al H². De waterstof die je binnenkrijgt via de machine is veilig en heeft het geen bekende bijwerkingen.

Hoe maak je de machine schoon? 

U reinigt de machine door het gedestilleerde water ongeveer elke 4 tot 5 maanden te verversen, eerst de tank legen, daarna vullen met gedestilleerde water en twee theelepeltjes natronloog. (20 gram)

Als u de Aqua2Heal een poosje in gebruik heeft, zal het waterpeil in de machine iets dalen, dit komt doordat er van het water, waterstofgas is gemaakt. U kunt dan het waterpeil weer op niveau krijgen door de zwarte dop aan de bovenkant van de machine los te draaien en door een trechtertje het apparaat bij te vullen met gedestilleerd water.

Natronloog voor electroliet oplossing?

Het hoeft niet 'food grade' te zijn, want niets over de loog raakt 'voedsel-delen'. Dat is voor het reinigen van zuivelbuizen, etc.

De Aqua2Heal machine wordt gevuld met slechts twee theelepeltjes, terwijl anderen wel 100 tot 150 gram natronloog gebruiken. De productie van het gas is dan lager, maar niet minder nuttig, want de effecten van het Brown's gas vinden al plaats bij 2 procent, of lager. 

Ik voel geen waterstof uit de machine komen? 

Dit is een veel voorkomende vraag van klanten. De hoeveelheid waterstof die naar buiten komt is relatief klein van ongeveer 550 tot 850 ml per minuut, dus dit is op zichzelf een kleine hoeveelheid luchtstroom, plus waterstof is het kleinste en lichtste molecuul in het heelal. De meeste mensen voelen de waterstofstroom uit de neusslang komen, als ze het tegen de haren net onder je neus houden, of als je een diffusiesteen op het uiteinde van de uitstroomslang doet in een glas water. Zo kan je de waterstofbellen naar buiten zien komen, plus dit maakt waterstofrijk water. 

Hoe weet ik of er waterstof wordt geproduceerd? 

Uw machine wordt geleverd met een internationaal gecertificeerd certificaat dat dit bewijst. Ook kun je dit zelf uittesten met de volgende links van Amazon: Link 1 & Link 2 .

Is het ontvlambaar? 

Het waterstofniveau dat uit de machine komt is niet ontvlambaar en overtollige waterstof die u niet inademt verspreidt zich snel in de lucht en is hierdoor niet brandbaar. Toch uit voorzorg is het verstandig om bijvoorbeeld geen vlammetje in de buurt van de machine te houden.

Waar is het waterreservoir in de machine van gemaakt?  

Het is een RVS container van medische kwaliteit.

Hoe lang gaat de machine naar verwachting mee?  

Als de machine goed wordt onderhouden en het gedestilleerde water elke 4 tot 5 maanden wordt ververst, is de geschatte looptijd ongeveer 11.000 uur. Er zijn machines van Aquacure George Wiseman die meer als 20 jaar meegaan. Identieke machine.

De machine is best duur, kan ik geen betere prijs krijgen?  

Waar u rekening mee moet houden is dat als u 11.000 uur deelt door 733 euro u 15 cent per uur over houdt. Hiervoor krijgt u de beste selectieve antioxidant die er is en zult u veel minder gezondheidssupplementen nodig hebben.

Ik voel niets als ik waterstof inadem?  

We hebben gemerkt dat mensen met een over het algemeen goede gezondheid vaak zeggen dat ze nauwelijks baat hebben bij het inademen van waterstof. Ook hebben we geconstateerd dat we goede feedback krijgen van atleten die zichzelf tot het uiterste drijven, hun trekkingen gaan beter en herstel sneller. 

We hebben mensen met chronische gezondheidsproblemen, gewrichtspijn, astma en ontstekingsaandoeningen gevonden, die vaak opmerken dat waterstof een positief verschil maakt voor hun algehele gezondheid. Sommige mensen geven de feedback dat ze de voordelen binnen enkele dagen snel voelen en sommige mensen vinden dat het een paar weken duurt voordat ze de voordelen opmerken.

We hebben ook geconstateerd dat iedere klant uniek is en veel klanten merken op dat ze de voordelen voelen van het inademen van waterstof uit verschillende tijdsperioden, sommige klanten ademen de H² gedurende 30 minuten in en anderen ademen het de hele nacht in terwijl ze 8 uur lang slapen. 

We hebben ook klanten gevonden die aangaven niets te voelen. We vroegen hen om de gezondheid van hun huid en het algehele welzijn over een paar weken te noteren. De meeste van die klanten melden ons dat ze een verbetering van hun huidskleur zagen en een algemene verbetering van het welzijn.

We krijgen ook feedback van klanten die te maken hebben gehad met het coronavirus. Van hen hebben we veel gehoord dat ze een enorme verbetering voelde met het ademhalen en in de luchtwegen. 

Er kunnen enkele redenen zijn om waterstofgas niet te gebruiken, bijvoorbeeld na een orgaandonatie. 

Iemand met een donororgaan moet normaal gesproken medicatie innemen zodat het afweersysteem van het lichaam het donororgaan niet afstoot. Waterstofgas kan er voor zorgen dat het afweersysteem beter gaat werken, waardoor de kans vergroot het donororgaan af te stoten wegens verbetering van het immuunsysteem. 

Waterstof heeft vaak een positieve invloed op de gezondheid, dus dit spreekt voor zich. Naast Waterstoftherapie is het voor een optimale gezondheid natuurlijk van belang zo gezond mogelijk te eten, voldoende lichaamsbeweging te hebben en een aangename sociale en maatschappelijke omgeving voor uw algemeen welzijn te creëren.

Bij andere klachten of reacties die u niet bevallen.

Bij fanatiek gebruik van waterstoftherapie kan het lichaam plotseling de energie hebben om dingen te doen die het normaal gesproken niet kon of zou doen. Er kunnen bijvoorbeeld ontgiftingsprocessen op gang komen, die ook (tijdelijke) bijverschijnselen kunnen hebben. Dit is voor iedereen verschillend, zo kan het zijn dat sommige mensen niet kunnen slapen na een eerste gebruik, waar andere mensen juist weer heel goed slapen. Twee andere klachten die heel soms voorkomen waren hartkloppingen en misselijkheid. Een goede verklaring voor dit soort zaken is er niet, het kan een ontgiftings reactie zijn (herxheimer reactie).