Het waterstof apparaat zet met elektriciteit water (H2o) om in Waterstofgas (H2) en Zuurstof o2. Dit mengsel van gassen word Brown's gas of Knalgas genoemd. Knalgas is brandbaar, roken of open vuur is dus verboden wanneer de Aqua2Heal machine aan staat.

 

Omdat we de machines zo betaalbaar mogelijk willen houden en er bij aanschaf een gedegen uitleg wordt gegeven is eventuele naservice altijd telefonisch. Service aan huis is alleen mogelijk vanaf €150 voorrijkosten. Boven de 120 km €0,31 per km

Bij aanschaf van de Aqua2Heal ontvangt u per mail de gebruiksaanwijzing en het onderhoudsadvies. Deze zijn ook te raadplegen op onze website.

 

Hier hebben we een aantal van de  apparaten op een rij gezet die ook geschikt zijn voor waterstof therapie. Het grote prijsverschil van de Aqua2heal zit in de eenvoud, geen lampjes of ingebouwde klok. 

Het gebruik van de Aqua2Heal is voor eigen risico van de gebruiker. Waterstoftherapie.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor ongevallen met de Aqua2Heal.

 

 

 

waterstof therapie Waterstofgas waterstof h2 H2 hydrogen waterstofgas therapie waterstof therapie waterstoftherapie

De Aqua2Heal machine kan tot 75 liter gas per uur produceren en bouwt voor gebruik tot 20 Psi druk op, dat is ongeveer 1.34 Bar. Als de juiste druk is bereikt stopt de elektrolyse en wordt er niet meer gas geproduceerd. Een extra veiligheid doormiddel de overdrukventiel aan de rvs fles. U kunt dit zelf volgen en zien doordat de Ampere meter naar 0 gaat, ook hoort u dat de koelvin stopt met draaien.  Als de druk daalt, start de elektrolyse vanzelf weer op. Voor gezondheidsredenen is de machine op enkele manieren aangepast: Ten eerste het gebruik van natronloog (Caustic Soda) in de elektrolyt oplossing. Hierbij gebruiken we slechts twee theelepels, (20 gr) terwijl anderen machines wel 100 tot 150 gram natronloog gebruiken. Dat is niet nodig, aangezien de nuttige effecten van het Brown's gas al plaats vinden bij 2 procent, of minder.

Grootte: H45*B28*D36 cm excl bubbelflessen. 9 Kilo.

waterstof therapie Waterstofgas waterstof h2 H2 hydrogen waterstofgas therapie waterstof therapie waterstoftherapie

De neusbril kan aangesloten worden op de laatste fles die u wilt gebruiken. Als u flessen laat bubbelen voor drinkwater met kraanwater, raad ik aan om eerst die flessen een paar minuten te laten bubbelen zonder het gas te ademen. Mocht er dan chloor, of iets anders in het kraanwater zitten dan is dat er na een paar minuten uit gebubbeld, en kunt u veilig de neusbril gebruiken en het gas ademen. 

De neusbril, ook wel zuurstof-canule genoemd kunt u het beste opzetten zoals een mondkapje. De twee pijpjes steekt u in de neusgaten, er is een lipje dat dan op de bovenlip rust. U kunt het beste zelf even voelen op welke manier dat zo comfortabel mogelijk zit.

 

Als u de Aqua2Heal een poosje in gebruik heeft, zal het waterpeil in de machine iets dalen, dit komt doordat er van het water, waterstofgas is gemaakt. U kunt dan het waterpeil weer op niveau krijgen door de zwarte dop aan de bovenkant van de machine los te draaien en door een trechtertje het apparaat bij te vullen met gedestilleerd water.

 

Let erop dat u hiervoor alleen gedestilleerd water gebruikt!

Zoals bij een auto accu, zal ook deze machine kapot kunnen gaan als u iets anders dan gedestilleerd water toevoegt, let hier dus goed op!

Het natronloog wordt niet verbruikt en blijft in de machine zitten, dit hoeft dus niet te worden aangevuld. Na ongeveer 100 gebruiksuren kunt u de elektrolytoplossing een keer wisselen, of filteren en hergebruiken. Het rvs- flesje aan de voorkant van de machine, moet ongeveer voor 50% met gedestilleerd water worden gevuld.

 

waterstof therapie Waterstofgas waterstof h2 H2 hydrogen waterstofgas therapie waterstof therapie waterstoftherapie

1: Bijvullen van de Aqua2Heal, alleen met gedestilleerd water!

Zie voorkant Aqua2Heal voor marge.

(rode afbeelding)

 

2: Rvs-flesje voor de helft gevuld met gedestilleerd water. Dit is het eerste filter en na +/- 100 uur gebruik verversen.

 

3: Het tweede filter of bubbelfles. Deze fles soms iets legen door het toegenomen water, dit is heel gewoon. Deze fles mag gevuld met gedestilleerd of kraanwater.

Na +/- 100 uur verversen

 

4: De laatste bubbelfles is drinkbaar! Maar beter nog het water aan de planten geven 

Vanaf deze laatste bubbelfles water bubbelen in glazen fles voor consumptie. BPA vrije slang bijgeleverd.

 

waterstof therapie Waterstofgas waterstof h2 H2 hydrogen waterstofgas therapie waterstof therapie waterstoftherapie

Doordat je de plastic bubbelflessen leegt of ververst kan er een slang met bubbelsteentje losraken.

 

Let op!

De slang met steentje wordt altijd aangesloten op de aanvoer van Aqua2Heal-machine/gas.

 

Zie afbeelding.

De slang met bubbelsteen altijd aan de aanvoer van gas.

 

Wanneer je de doppen vastdraait op de fles, dit niet te strak. Dan draai je met gemak de dop stuk, het rubberen ringetje sluit de fles goed af. 

waterstof therapie Waterstofgas waterstof h2 H2 hydrogen waterstofgas therapie waterstof therapie waterstoftherapie

Wanneer je de Aqua2Heal aanzet en het water begint niet onder in de fles te bubbelen, vult de fles zich met gas!

Dit bouwt druk op in de fles.

Zet de machine uit en laat de druk weglopen door de dop te ontsluiten. Dit geeft hetzelfde effect als een fles frisdrank openen waaruit gas ontsnapt.

 

De Aqua2Heal +/- na 200 uur draaien verversen. Doormiddel 1: de zwarte dop waarin je gedistilleerd water bijvult losdraaien en legen. Wanneer er vuil water uitkomt kun je de tank spoelen met kraanwater en weer vullen met gedistilleerd water. Twee theelepels natronloog toevoegen voor de elektrolyse.

De Aqua2Heal is weer klaar voor gebruik.

 

(Wanneer je kraanwater gebruikt voor de bubbelflessen eerst een paar minuten laten bubbelen voordat je het inademt i.v.m. chloor)